epoxylijm Industrie
Epoxylijm Industrie 28ML lijm metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer, beton en bijna alle harde kunststoffen

Epoxylijm Industrie 28ML lijm metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer, beton en bijna alle harde kunststoffen

16,00

(7 customer reviews)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 14,40 13,28 12,00

37 op voorraad

Klanten kochten ook

epoxylijm Industrie + mengtuit 2K hybride lijm 3 stuks + ontvetter + epoxylijmverwijderaar 100ML
Prijs voor alles:   46,80

Beschrijving

Epoxylijm industrie van Mesa. + 1 Mix tip voor het perfect mengen.

De sterkste epoxylijm (2 componentenlijm) die er momenteel verkrijgbaar is, een epoxylijm die veel in de auto-industrie en voor de carrosseriebouwer maar ook bij de botenbouw gebruikt wordt, het is een 5-15 minuten drogende epoxylijm die bijna alle materialen lijmt en veel sterker is als de doorsnee epoxylijm.
Voor het lijmen van o.a. metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer, beton en bijna alle harde kunststoffen. Dus ook voor deksels van pannen, sierstrippen van de auto, spoilers, stootstangen, dak elementen, binnen spiegels van uw auto, water ornamenten, alles in en om het huis enz. 6x zo sterk al normale Epoxy-lijm dus een hoge slagkracht afschuifkracht en kan temperaturen van -40ºC tot +95ºC!

De industriële Epoxylijm van MESA heeft een zeer goede bestendigheid tegen weersveranderingen en water. Ideaal voor de carrosserie en bouwbedrijven of om alles op en aan uw boot te lijmen.
De kleur van de epoxylijm is licht geel, altijd goed te ontvetten met de MESA Ontvetter of alcohol/aceton.

De lijm zit verpakt in een 2-delige doseerspuit van 30ML.
Na gebruik de dop op de verpakking doen, donker op kamertemperatuur bewaren (Na gebruik ongeveer 12 maand houdbaar)
Zeer hoge sterkte, een snelle uithardingstijd handvast na 30 minuten en maximaal te belasten na 8 uur (bij 15-20 graden Celsius) Verwerkingstijd 5-15 minuten!

Gebruiksaanwijzing:

De te verlijmen delen ontvetten met MESA ontvetter of aceton daarna de 2 componenten Epoxy-lijm opbrengen en mengen totdat er een egale kleur ontstaat, de delen op elkaar drukken en minimaal 2 uur laten uitharden, zit dan handvast, na 24 uur is een bijna onbreekbare verbinding ontstaan.

Gemorste epoxylijm industrie kunt u voordat het hard is verwijderen met universele oplosmiddelen, als het uitgehard is kan het alleen nog mechanisch verwijderd worden met b.v. een plamuurmes of schuren.

De Epoxylijm door de mixertip drukken tot een egale kleur ontstaat dan aanbrengen. Na gebruik (kan ongeveer 15 minuten gebruikt worden daarna de mixertip vervangen).

De lijm is niet geschikt voor pe/pp/ptfe, piepschuim en teflon.

Epoxylijm Industrie wordt veel gebruikt voor:

Bumpers en spoilers van auto’s.
Bij het lijmen van diverse onderdelen van plezierjachten.
Voor het lijmen van gescheurde/gebroken ornamenten, betonnen beelden.
Voor de carrosserie van o.a. ligfietsen, boten, auto’s en caravans.

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg

7 reviews for Epoxylijm Industrie 28ML lijm metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer, beton en bijna alle harde kunststoffen

 1. James Grouw (geverifieerde eigenaar)

 2. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

 3. Henk Kieboom (geverifieerde eigenaar)

  Gewoon toppie

 4. Ester (geverifieerde eigenaar)

  Werkt tot nu toe goed om de schroef in de poot van een tafel vast te zetten en daardoor de poot weer aan de tafel te kunnen schroeven.

 5. Alexander Koppelman (geverifieerde eigenaar)

 6. geri de waal (geverifieerde eigenaar)

  snel en vriendelijk geholpen

 7. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Voeg een beoordeling toe