epoxylijm Industrie
Epoxylijm Industrie 28ML lijm metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer, beton en bijna alle harde kunststoffen

Epoxylijm Industrie 28ML lijm metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer, beton en bijna alle harde kunststoffen

16,95

(11 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 16,10 15,76 15,26

6 op voorraad

Klanten kochten ook

epoxylijm Industrie + epoxylijmverwijderaar 100ML + mengtuit 2K hybride lijm 3 stuks + ontvetter
Prijs voor alles:   48,75

Beschrijving

Tweecomponentenlijm- en epoxylijm voor kunststof

Sterke en veelzijdige 2 componentenlijm voor kunststof

Epoxylijm Industrie 28ML is een 2 componenten lijm voor kunststof, metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer en beton. Deze veelzijdige lijm is de sterkste 2 componenten lijm voor kunststof die momenteel te verkrijgen is. Deze lijm wordt daarom ook veel gebruikt bij de carrosseriebouw en bij de botenbouw. De 2 componentenlijm voor kunststof droogt binnen 5 tot 15 minuten en is vele malen sterker dan de doorsnee epoxylijm. Om de verbinding op kunststof nóg sterker te maken kunt u gebruik maken van de MESA PE/PP Primer. Deze primer maakt het kunststof week waardoor het nóg beter hecht.

Lijmoplossingen voor diverse toepassingen 

De 2 componentenlijm voor kunststof is een lijmoplossing voor allerlei verschillende doeleinden. Zo kunt u deze lijm gebruiken voor deksels van uw pannen, sierstrippen van uw auto, spoilers en andere elementen van uw auto, waterornamenten en alles in en rondom uw huis. Daarnaast kan deze 2 componentenlijm voor kunststof temperaturen van -40°C tot +90°C weerstaan en is daardoor voor allerlei doeleinden geschikt. Vraagt u zich af of 2 componenten lijm voor kunststof geschikt is voor een ander soort materiaal? Stel uw vraag gerust, wij denken graag met u mee! 

Sterke tweecomponentenlijm van AllesLijm.nl

Wanneer u een sterke 2 componenten lijm voor kunststof van goede kwaliteit zoekt bent u bij AllesLijm.nl aan het juiste adres! AllesLijm.nl is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm verkocht. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een complete webshop in lijmoplossingen voor verschillende soorten lijmproblemen. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen voor allerlei soorten lijmproblemen. 

Wij helpen u graag aan uw 2 componentenlijm voor kunststof, secondelijm of andere lijm hulpmiddelen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen, wij beantwoorden deze meestal binnen 1 uur. Voor een sneller antwoord gebruik Whatsapp.

Hoe gebruikt u de 2 componentenlijm van AllesLijm.nl?

Voordat u de 2 componentenlijm voor kunststof of andere oppervlakken aanbrengt dient u de ondergrond eerst te ontvetten met MESA Ontvetter of Aceton. Breng vervolgens de 2 componentenlijm voor kunststof aan op uw te lijmen oppervlak en meng de twee componenten door elkaar tot er een egale kleur ontstaat. Druk de te lijmen delen op elkaar en laat dit minimaal twee uur uitharden. Na 24 uur is er een bijna onbreekbare verbinding ontstaan. 

Heeft u epoxylijm gemorst? Voordat het hard is geworden kunt u dit nog verwijderen met universele oplosmiddelen. Na uitharding kan het alleen nog mechanisch verwijderd worden met een plamuurmes of door middel van schuren. 

Let op: de 2 componentenlijm voor kunststof is niet geschikt voor pe/pp/ptfe, piepschuim en teflon.

Voordelen van AllesLijm.nl

Bij AllesLijm.nl bent u in goede handen wanneer u op zoekt bent naar een lijm dat geschikt is voor verschillende materialen en kunt u bij ons alle toebehoren voor lijm aanschaffen. Bij AllesLijm bestel je de goedkoopste en sterkste 2 componentenlijm voor kunststof. Maar wanneer u uw producten bestelt bij AllesLijm, geniet u van meer voordelen:

 • Alle betalingsmogelijkheden zijn gratis (ook Paypal)
 • Voor 16.00 uur besteld en betaald: de volgende dag al in huis
 • U krijgt tot 12 maanden garantie op de lijm
 • Wij streven naar de hoogst mogelijke service, zodat u snel de beste en goedkoopste 2 componentenlijm voor kunststof in huis heeft.

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg

11 beoordelingen voor Epoxylijm Industrie 28ML lijm metaal, hout, lexaan, polycarbonaat glas, ferriet, steen, marmer, beton en bijna alle harde kunststoffen

 1. James Grouw (geverifieerde eigenaar)

 2. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

 3. Henk Kieboom (geverifieerde eigenaar)

  Gewoon toppie

 4. Ester (geverifieerde eigenaar)

  Werkt tot nu toe goed om de schroef in de poot van een tafel vast te zetten en daardoor de poot weer aan de tafel te kunnen schroeven.

 5. Alexander Koppelman (geverifieerde eigenaar)

 6. geri de waal (geverifieerde eigenaar)

  snel en vriendelijk geholpen

 7. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 8. Remi R. (geverifieerde eigenaar)

 9. Danny C. (geverifieerde eigenaar)

 10. W.E. Overink (geverifieerde eigenaar)

  De praktijk moet het nog uitwijzen.

 11. Gert-Jan (geverifieerde eigenaar)

  prima lijm

Een beoordeling toevoegen