Glaslijm of UV-lijm kopen?

UV-lijm of Glaslijm kopen om glashelder te lijmen

MESA glaslijm kopen? Glaslijm wordt ook wel UV-lijm genoemd omdat het snel uithardt door toevoeging van UV licht, een lampje of eenvoudig met de zon.

Glaslijm is blijvend transparant en geeft een permanente verbinding. Glaslijm is niet op te lossen maar alleen na uitharding te verwijderen met bijvoorbeeld een scherp mesje.

De lijmwijzer helpt u het juiste product kiezen

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Lijmen op glas? Waarvoor is UV-lijm geschikt:

De Mesa glaslijm is geschikt voor alle materialen waarvan 1 zijde licht doorlaat. Gaat u plexiglas of perspex lijmen? Ook daar is onze glaslijm geschikt voor. De UV-lijm kunt u binnenshuis aanbrengen.  Nadat de delen goed op elkaar passen kunt u deze uitharden met uv-licht. Zolang er geen UV-licht bij de glaslijm in de buurt komt zal het nooit gaan hechten. Het aantal led van de UV-lamp bepaald de snelheid van het lijmen. Wilt u grote oppervlakten lijmen? Dan adviseren wij de 100 led’s UV-lamp. Heeft u slechts van een klein oppervlakte glas te lijmen, dan is de 9 en 12 led’s UV-lamp ook geschikt!

Hoelang kan ik glaslijm bewaren?

Wilt u uw plexiglas lijm bewaren? De glaslijm is na gebruik nog minimaal 18 maanden te bewaren, wanneer u deze afgesloten op kamertemperatuur opbergt. Wanneer u de glaslijm in de diepvries opbergt, kunt u de glaslijm vijf jaar langer bewaren. Kiest u ervoor om de lijm voor glas in de diepvries te bewaren dan is het belangrijk om de glaslijm minimaal 2 uur gesloten op kamertemperatuur te laten komen, voordat u weer kunt lijmen op glas.

Glaslijm kopen? Dit moet u weten

glaslijm 10 gramWanneer u op zoek bent naar een online aanbieder van glaslijm, kies dan voor AllesLijm.nl! AllesLijm is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm en andere soorten lijmen verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen en lijmhulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan perspex lijm of het lijmen van andere glasachtige oppervlakken zoals kristal of lexaan. Onze glaslijm is geschikt voor alle materialen, mits er tenminste aan één zijde zonlicht bij kan komen.

Meer over glaslijmen van AllesLijm.nl

Onze glaslijm van Mesa is een ontzettend sterk product dat nooit meer loslaat. Daarom is onze glaslijm uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals glazen tafels vastlijmen aan stalen poten en bijvoorbeeld de reparatie van uw autoverlichting. De glaslijm is te gebruiken voor alle producten waarbij tenminste één zijde lichtdoorlatend is: de lijm hard namelijk uit wanneer het in aanraking komt met de zon of met UV licht van een lamp. Deze speciale UV lampen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.
Een uitgebreide handleiding voor het lijmen van glas.

Voordelen van glaslijm kopen bij AllesLijm.nl

In onze webshop kunt u terecht voor allerlei soorten lijmproblemen. Wij hebben naast lijmoplossingen voor glas, ook lijmen voor o.a. rubber, metaal, glas, keramiek, aardewerk, pvc, en ook voor verschillende materialen onderling. Van gewone glaslijm als secondelijm tot specialistische lijmsoorten zoals industrielijm, zilverlijm (stroomgeleidende lijmen), kristal lijm, kneedbaar staal, etc bent u bij ons in goede handen. Bestellen bij AllesLijm heeft meer voordelen:

  • Voor 16.00 uur besteld en betaald: de volgende dag al in huis
  • U krijgt tot 12 maanden garantie op de lijm

UV-lijm kopen

Wanneer u op zoek bent naar een online aanbieder van UV-lijm, dan moet u bij AllesLijm zijn! AllesLijm is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm en andere soorten lijmen verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor allerlei soorten lijmoplossingen. U kunt bij ons UV-lijm kopen voor bijvoorbeeld het lijmen van plexiglas, glas op glas, kristal of lexaan, maar u ook voor ‘gewone’ lijmen als secondelijm. AllesLijm biedt een compleet assortiment aan lijm en lijm hulpmiddelen (lijmverwijderaar, ontvetter, etc.) van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!

Meer over onze UV-lijmen

Onze UV-lijm is een krachtig middel voor diverse soorten glas dat niet meer los zal laten. Daarom zijn onze UV-lijmen uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals glazen tafels vastlijmen aan stalen poten en bijvoorbeeld de reparatie van uw autoverlichting. Het is te gebruiken voor alle producten waar tenminste één zijde lichtdoorlatend is: de UV-lijm hard namelijk uit wanneer het in aanraking komt met de zon of met UV licht van een lamp. Deze speciale UV lampen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Koop je UV-lijm vandaag nog!

Op zoek naar glaslijm van kwaliteit? In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw glaslijm kopen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur.

Bekijk ook ons gehele assortiment aan Epoxylijm / tweecomponentenlijm. De epoxylijm is verkrijgbaar in twee componenten: vloeibaar en kneedbaar.