Kneedbaar aluminium
Kneedbaar aluminium 54 gram, gaten vullen en het lijmen van aluminium.
15,9824,95 Select options

Kneedbaar aluminium 54 gram, gaten vullen en het lijmen van aluminium.

15,9824,95

(3 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 15,1823,70 14,8623,20 14,3822,46

Klanten kochten ook

Kneedbaar aluminium + ontvetter
Prijs:   21,93

Beschrijving

Kneedbaar aluminium kopen van Mesa

Het kneedbaar aluminium van MESA hebben wij zo laten maken dat het super gemakkelijk te verwerken is. U kunt met het kneedbaar aluminium van Mesa gemakkelijk alle staalsoorten afdichten. Aluminium en legeringen (rvs, gegalvaniseerd metaal), maar ook staalsoorten in en om de auto, boot en caravan. Voorbeelden hiervan zijn verkeerd (te groot) geboorde gaten en lekkende radiatoren, maar ook te grote boorgaten in het motorblok en de benzinetank. Het lijmen van aluminium is ook erg eenvoudig met kneedbaar aluminium. Daarnaast is kneedbaar aluminium het ideale middel voor het dichtmaken van verkeerd of uitgesleten gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in aluminium en rvs, maar ook om te lijmen en dichten op hout, PVC en beton. Het kneedbaar aluminium is hittebestendig, waardoor het voor vele doeleinden enorm bruikbaar is. Daarnaast is het kneedbaar aluminium bestand tegen olie, benzine en diverse chemische vloeistoffen. Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Gebruiksaanwijzing van het kneedbaar aluminium

Knip de te gebruiken hoeveelheid kneedbaar aluminium af en kneed totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat, en het materiaal handwarm is wordt. Knip het kneedbaar aluminium af dat je wilt gebruiken en kneed dit tot er een gelijkmatige kleur ontstaan. Zodra het materiaal handwarm is kun je het geknede aluminium aanbrengen op de daarvoor bestemde locatie. Laat het kneedbaar aluminium  vervolgens 20 á 30 minuten uitharden. Schuren en boren is mogelijk nadat er 2 uur is verstreken. Deze tijd heeft het materiaal nodig om volledig uit te harden. Het kneedbaar aluminium is waterbestendig en zelfs onder water aan te brengen. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet noodzakelijk een radiator volledig leeg te laten lopen vóór het aanbrengen van het materiaal.

Het kneedbaar aluminium is hittebestendig. Dit wil zeggen dat het materiaal temperaturen van  – 100 ºC tot ongeveer + 300 ºC  kan weerstaan. Houdt hierbij rekening dat het materiaal geleidelijk zachter wordt en licht kan verkleuren bij temperaturen van +/- 180ºC  tot 300ºC. Na afkoeling zal het kneedbaar aluminium zijn vaste vorm weer aannemen, waardoor zeer korte piekbelastingen geen probleem zullen vormen.

De functie van kneedbaar aluminium

Kneedbaar aluminium van AllesLijm.nl is een krachtig middel voor het afdichten van alle staalsoorten en is bestand tegen olie, benzine en allerlei chemische vloeistoffen. U kunt kneedbaar aluminium voor diverse doeleinden gebruiken, waaronder:

  • het opvullen van gaten in een oliecarter, motorblokken, accubakken, benzinetank etc.;
  • het opvullen van verkeerd of te groot geboorde gaten;
  • het vullen van uitgelubberde gaten (b.v. bouten in het motorblok);
  • het afdichten van radiatoren (in huis en in de auto);
  • het opvullen van gaten in de carrosserie van een auto, boot of caravan.

Het kneedbare aluminium van MESA is hitte- en waterbestendig. Dit wil zeggen dat het niet noodzakelijk is om de leidingen, oliecarter, radiatoren leeg te halen. Het kneedbare aluminium van MESA is perfect  onderwater en op natte ondergronden te gebruiken! Daarnaast is het kneedbare aluminium ook te gebruiken om te lijmen en af te dichten op ondergronden als hout, PVC, beton etc. Let er wel op dat kneedbaar aluminium niet geschikt is voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E..

Kneedbaar aluminium kopen

Wilt u kneedbaar aluminium kopen bij AllesLijm.nl? Bestel dan vandaag in onze webshop. In onze webshop vindt u ons divers assortiment met allerlei producten voor al uw lijmproblemen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd zo snel mogelijk. Een aantal van onze producten zijn ook te koop op bol.com.

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg
Inhoud

115 gram, 56 gram

3 beoordelingen voor Kneedbaar aluminium 54 gram, gaten vullen en het lijmen van aluminium.

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  2. Alexander Koppelman (geverifieerde eigenaar)

  3. F.W.M. Angenent (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen