Kneedbaar aluminium
Kneedbaar aluminium 54 gram, gaten vullen en het lijmen van aluminium.
15,9824,98 Select options

Kneedbaar aluminium 54 gram, gaten vullen en het lijmen van aluminium.

15,9824,98

(2 customer reviews)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 14,3822,48 13,2620,73 11,9918,74
Wissen

Klanten kochten ook

Kneedbaar aluminium + ontvetter
Prijs:   21,93

Beschrijving

Kneedbaar aluminium kopen van Mesa

Het Kneedbaar Aluminium van MESA hebben wij zo laten maken dat het super gemakkelijk te verwerken is. Het is ideaal voor het afdichten van alle staalsoorten zoals aluminium en legeringen (rvs, gegalvaniseerd metaal), voor in en om de auto, boot en caravan, zoals lekkende radiatoren, maar ook uit gelubberde gaten in het motorblok, benzinetank etc., ook ideaal voor verkeerd (te groot) geboorde gaten. Ook is dit het ideale middel voor het dicht maken van verkeerd of uitgesleten gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in aluminium en rvs. Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E. Het kneedbare aluminium is bestand tegen olie, benzine, allerlei chemische vloeistoffen. Het lijmen van aluminium is ook erg eenvoudig met kneedbaar aluminium.

Gebruiksaanwijzing:

De te gebruiken hoeveelheid afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal handwarm wordt. Vervolgens aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is uitgehard. Na 2 uur uitharding is schuren en boren mogelijk. Het kneedbare aluminium is ook onder water aan te brengen dus u hoeft b.v. de radiator niet geheel leeg te laten lopen.
Temperatuurbestendigheid van – 100 ºC tot ongeveer + 300 ºC , waarbij u rekening moet houden dat bij een temperatuur van plus minus tussen +180 en 300 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en licht kan verkleuren. Na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen geen probleem.

Kneedbaar aluminium kopen

Bij AllesLijm.nl bent u op het juiste adres voor allerlei soorten lijmproblemen. Maar ook voor het afdichten voor allerlei staalsoorten zoals aluminium en legeringen voor bijvoorbeeld uw auto, bent u bij ons op het juiste adres. In onze webshop kunt u namelijk kneedbaar aluminium kopen dat u kunt gebruiken voor in en om de auto, boot en caravan. Maar ook voor lekkende radiatoren, uitgelubberde gaten in het motorblok, benzinetank. Bij AllesLijm koopt u alles van topkwaliteit voor een goede prijs.

Functie kneedbaar aluminium

Kneedbaar aluminium van AllesLijm.nl is een krachtig middel voor het afdichten van alle staalsoorten en is bestand tegen olie, benzine en allerlei chemische vloeistoffen. U kunt kneedbaar aluminium gebruiken voor onder andere:

  • Het opvullen van gaten in een oliecarter, motorblokken, accubakken, benzinetank, enz.
  • Het opvullen van verkeerd of te groot geboorde gaten.
  • Het vullen van uitgelubberde gaten (b.v. bouten in het motorblok).
  • Het afdichten van radiatoren (in huis en in de auto).
  • Het opvullen van gaten in de carrosserie van een auto, boot of caravan.

U hoeft de leidingen, oliecarter, radiatoren niet leeg te halen, het kneedbare aluminium van MESA is ook onderwater en op natte delen te gebruiken! Let er wel op dat kneedbaar aluminium niet geschikt is voor polyetheyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Kneedbaar aluminium kopen

Wilt u kneedbaar aluminium kopen bij AllesLijm.nl? Bestel dan vandaag in onze webshop. In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week diverse producten kopen voor al uw lijmproblemen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur. Een aantal van onze producten zijn ook tekoop op bol.com.

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg
Inhoud

115 gram, 56 gram

2 reviews for Kneedbaar aluminium 54 gram, gaten vullen en het lijmen van aluminium.

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  2. Alexander Koppelman (geverifieerde eigenaar)

Voeg een beoordeling toe