Kneedbaar staal
Kneedbaar staal 54 gram, lijmen van metalen en het dichten van gaten, naden, kieren
15,9824,98 Select options

Kneedbaar staal 54 gram, lijmen van metalen en het dichten van gaten, naden, kieren

15,9824,98

(4 customer reviews)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 14,3822,48 13,2620,73 11,9918,74
Wissen

Klanten kochten ook

Kneedbaar staal + ontvetter
Prijs:   30,93

Beschrijving

MESA Kneedbaar Staal kopen:

Dit hebben wij zo laten maken dat het super gemakkelijk te verwerken is, en ideaal is voor het afdichten en lijmen van alle staalsoorten zoals gietijzer, blik maar ook voor reparaties in en om het huis, schuur, auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek, porselein en diverse kunststoffen. Ook is Kneedbaar staal het ideale middel voor het dicht maken van verkeerd of uitgesleten gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in gegoten metalen.
Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E. Met kneedbaarstaal vul en lijm je elk gat in metalen.

Het kneedbare staal is bestand tegen olie, benzine, allerlei chemische vloeistoffen.

Gebruiksaanwijzing:

De te gebruiken hoeveelheid kneedbaar staal afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal handwarm wordt, aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is uitgehard, na 2 uur uitharding is schuren en boren mogelijk. MESA Kneedbaar staal is ook onder water aan te brengen dus ook ideaal voor gaten als het onder water of op vochtige plekken gebruikt wordt, u hoeft dus ook uw radiator niet leeg te halen.

Temperatuurbestendigheid van – 100 ºC tot ongeveer + 300 ºC , waarbij u rekening moet houden dat bij een temperatuur van plus minus tussen +180 en 300 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en licht kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen geen probleem.

Waar wordt kneedbaar staal het meest voor gebruikt:

* Het opvullen van gaten in een waterleiding, oliecarter, motorblokken, accubakken, benzinetank…
* Het opvullen van verkeerd of te groot geboorde gaten. Ino.a. hout,steen, beton. Het afdichten van radiatoren (in huis en in de auto).
* Het opvullen van gaten in de carrosserie van een auto, boot of caravan. U hoeft de leidingen, oliecarter, etc. niet leeg te halen.
* Het lijmen van alle soorten metalen onderling maar ook op beton, hout, kunststoffen etc.
* Kneedbaar staal van MESA hecht ook perfect op PE/PP (de harde soorten) Denk aan buitenspiegels v/d auto, bumpers etc.
* Het kneedbare staal van MESA is ook onderwater en op natte delen te gebruiken!

Kneedbaar staal is multifunctioneel: het is een krachtig middel dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Kneedbaar staal van Alleslijm.nl is geschikt voor het afdichten van alle staalsoorten en is bestand tegen olie, benzine en allerlei chemische vloeistoffen en is hittebestendig. U kunt kneedbaar staal gebruiken voor onder andere:

U hoeft de oliecarter, radiatoren niet leeg te halen, het kneedbaar staal van MESA is ook onderwater en op natte delen te gebruiken! Let er wel op: kneedbaar staal is niet geschikt voor polyetheyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Wilt u kneedbaar staal kopen

Heeft u interesse in het kopen van kneedbaarstaal? Ga dan vandaag nog naar onze webshop om kneedbaar staal te kopen. Wanneer u vandaag bestelt voor 16.00 uur dan heeft u het product morgen al in huis! In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week diverse producten kopen voor al uw lijmproblemen en aanverwante klussen m.b.t. tot lijm en afdichten van materialen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur.

Over AllesLijm.nl

AllesLijm.nl is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen en meer. In onze webshop koopt u kneedbaar staal van hoge kwaliteit voor een lage prijs: het is het ideale middel voor het dicht maken van bijvoorbeeld scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek, porselein en diverse kunststoffen. Kortom: een product dat multifunctioneel is en u dus wel in huis moet hebben!
Bij AllesLijm streven wij naar een uitstekende service: binnen Nederland betaald u geen verzendkosten en krijgt u uw bestelling de volgende dag al in huis (mits u voor 16.00 uur besteld en betaald heeft). Daarbij krijgt u op al onze producten tot 12 maanden garantie én zijn alle betaalmogelijkheden gratis (ook betalen d.m.v. Paypal).

Wist u dat u bij AllesLijm.nl terecht kunt voor meer dan lijm alleen? Bij ons bent u namelijk ook op het juiste adres wanneer u kneedbaar staal wilt kopen. Kneedbaar staal is ideaal voor het afdichten van alle staalsoorten, zoals: gietijzer en blik maar ook voor diverse reparaties in en om uw huis en voor uw auto, boot en/of caravan. Het is uitermate geschikt voor het afdichten van lekkende waterbuizen, radiatoren en meer. Bij AllesLijm koopt u kneedbaar staal van top kwaliteit voor een goedkope prijs ook is het kneedbaar staal hittebestendig.

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg
Inhoud

115 gram, 56 gram

4 reviews for Kneedbaar staal 54 gram, lijmen van metalen en het dichten van gaten, naden, kieren

  1. Dirk v. (geverifieerde eigenaar)

    Goed te verwerken , nu nog afwachten op het resultaat, het zou een goede plensbui moeten doen, dan zie ik het

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  3. Ab Bom (geverifieerde eigenaar)

    Werkt prima

  4. Ab Bom (geverifieerde eigenaar)

    Snel geleverd. Prima service

Voeg een beoordeling toe