Shopping Cart

Secondelijm verwijderen

Secondelijm verwijderen kan eenvoudig met de lijmverwijderaar van AllesLijm.nl, dit lost elke cyanoacrylaatlijm eenvoudig op.

Secondelijm verwijderen zonder uw materialen aan te tasten is een fluitje van een cent. De secondelijm verwijderaar zit in een verpakking van 10 ML.

Wanneer u één van onze professionele lijmen heeft besteld, kan een lijmverwijderaar wellicht ook van pas komen. Bent u op zoek naar een webshop waar u een goede lijmverwijderaar kunt kopen? Zoek dan niet verder: naast sterke, professionele lijmen bent u bij AllesLijm ook op het juiste adres voor een goede lijmverwijderaar. Onze lijmverwijderaar is eenvoudig te gebruiken op materialen waarvan de lijm al is uitgehard en tast nooit het betreffende materiaal aan. (lost secondelijmen volledig op net zoals industrielijmen)

Lijmverwijderaar voor secondelijm bestellen via AllesLijm.nl

AllesLijm.nl is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen voor allerlei soorten lijmproblemen. Of u nu modelbouwlijm zoekt voor rubber, metaal of glas: bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit lijm voor een zeer lage prijs. Van gewone industrielijmen als secondelijm tot lijmhulpmiddelen en specialistische lijmsoorten als glaslijm, zilverlijm (stroomgeleidende lijmen), kristal lijm, Kneedbaar staal, etc. Bij AllesLijm bent u tevens verzekerd van een uitstekende service: binnen Nederland betaald u geen verzendkosten en krijgt u uw bestelling de volgende dag al in huis (mits u voor 16.00 uur besteld en betaald heeft). Daarbij krijgt u op al onze producten tot 12 maanden garantie én zijn alle betaalmogelijkheden gratis: inclusief Paypal.
Onze

Lijmverwijderaar voor secondelijm en industrielijmen

De lijmverwijderaar van AllesLijm.nl is een krachtig middel dat geschikt is voor het oplossen van alle industrielijmen en secondelijmen en tast vrijwel nooit uw materialen aan. Wanneer u bijvoorbeeld lijm heeft geknoeid, kunt u deze in de dagen erna nog verwijderen met onze lijmverwijderaar: ook als deze al is uitgehard. De lijmverwijderaar is te gebruiken voor de meeste materialen, waaronder:

  • Kunststoffen
  • Autolakken
  • Rubber
  • Geverfde delen

Let er wel op dat u de lijmverwijderaar altijd eerst op een onzichtbare plaats probeert, om te checken of de lijmverwijderaar geen schade toebrengt aan het materiaal.

Lijmverwijderaar gebruiksaanwijzing:

Onze Lijmverwijderaar brengt u aan per druppel, een 10-300 seconden laten inwerken en dan voorzichtig eraf halen met of een keukenrol of uit kleding met een tandenborsteltje.
De Lijmverwijderaar verwijdert op deze manier secondelijmen, industrielijmen en sommige UV lijm.
Afhankelijk van het type secondelijm of industrielijm kan de inwerkingstijd wat langer zijn, soms moet het ook enkele malen herhaald worden.
Lijmverwijderaar van MESA tast bijna nooit uw materialen aan!
Eenvoudige verwerking, een slimme en snelle oplossing voor het verwijderen van lijm op plaatsen waar u het niet wilt hebben.

Wilt u lijmverwijderaar kopen?

Bent u geïnteresseerd in de krachtige lijmverwijderaar van AllesLijm.nl? Bestel dan vandaag nog onze lijmverwijderaar in de webshop. In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw lijmverwijderaar kopen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur.

Bent u op zoek naar epoxylijm? Ook voor een tweecomponentenlijm kunt u bij ons terecht.

Geef een reactie

@Copyright 2021 Handelsonderneming Kreder.