Epoxylijm of Tweecomponentenlijm kopen?

Het verschil tussen een vloeibare en kneedbare epoxylijm van tweecomponentenlijm

MESA Epoxylijm is een 2 componentenlijm in 2 vormen, vloeibaar en kneedbaar. In ons assortiment vindt u dan de sterkste vloeibare epoxylijm en de kneedbare soorten tweecomponentenlijm, zoals kneedbaar staal, kneedbaar aluminium en kneedbaar brons/koper. Vloeibare epoxylijm is enkel geschikt om kunststoffen, metalen, hout etc. te lijmen, terwijl u met kneedbare epoxylijm ook gaten, naden en kieren kunt opvullen.

Komt u er niet uit? maak gebruik van onze lijmwijzer

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Epoxylijm voor diverse toepassingen

Tweecomponentenlijm wordt veelal gebruikt voor de bijna onbreekbare verbinding. Door de krachtige eigenschap van de lijm wordt het onder andere gebruikt voor bumpers en spoilers van auto’s en zelfs bij het lijmen van onderdelen van jachten. Naast het gebruik van de epoxylijm voor onderdelen van voertuigen, kunt u ook voor het lijmen van gebroken ornamenten of beelden vertrouwen op 2 componentenlijm. Lees meer over epoxylijm.

Belangrijke eigenschappen van 2 componentenlijm

Epoxylijm is watervast, extreem sterk en behoudt zijn kracht in wisselende temperaturen. Zo kan tweecomponentenlijm een temperatuurbestendigheid hebben variërend tussen -40°C tot +120°C. Daarnaast bestaat er tweecomponentenlijm dat geschikt is voor diverse materialen. Denk aan het lijmen op metaal, steen, hout, kunststof en porselein. Vraagt u zich af of epoxylijm geschikt is voor een ander soort materiaal? Stel uw vraag gerust, wij denken graag met u mee!

Epoxylijm: dé sterke tweecomponentenlijm van AllesLijm.nl

Epoxylijm 2 componentenlijm

Zoekt u een sterke tweecomponentenlijm van goede kwaliteit? Bestel dan bij AllesLijm.nl: de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm verkocht. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een complete webshop in lijmoplossingen voor verschillende soorten lijmproblemen. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen voor allerlei soorten lijmproblemen.

Of u nu epoxylijm, secondelijm of lijm hulpmiddelen zoekt: bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit lijm voor een zeer lage prijs.  Ook voor toebehoren van 2 componentenlijm zoals mengtuiten, kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd ons contactformulier invullen, wij beantwoorden deze meestal binnen 1 uur. Voor een sneller antwoord gebruik Whatsapp.

Voordelen van epoxylijm kopen bij AllesLijm.nl

Bij AllesLijm.nl bent u in goede handen wanneer u op zoekt bent naar een lijm dat geschikt is voor verschillende materialen en kunt u bij ons alle toebehoren voor lijm aanschaffen. Wij bieden u de goedkoopste en sterkste epoxylijm. Maar wanneer u uw producten bestelt bij AllesLijm, geniet u van meer voordelen:

  • Alle betalingsmogelijkheden zijn gratis (ook PayPal)
  • Voor 16.00 uur besteld en betaald: de volgende dag al in huis
  • U krijgt tot 12 maanden garantie op de lijm
  • Wij streven naar de hoogst mogelijke service, zodat u snel de beste en goedkoopste tweecomponentenlijm in huis heeft.

Heeft u vragen over een van deze lijmen? Neem dan contact op!

Alleslijm.nl biedt de beste epoxylijm en 2 componentenlijm. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over deze lijmen of over andere lijmen zoals:

Via het contact formulier op onze website kunt u uw vraag stellen. Ook kunt u bellen naar ons telefoonnummer of een WhatsApp sturen.