Lijm hulpmiddelen

Lijm hulpmiddelen zijn producten die het lijmen vereenvoudigen. Op Alleslijm.nl zijn er verschillende lijmen te vinden die u het lijmen makkelijker maken. Van een doseerpistool tot een zaklamp, bij ons vindt u alle producten en alle benodigdheden voor bij het lijmen.

Bekijk hieronder onze hulpmiddelen om het lijmen makkelijker te maken;

Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Lijmset kopen? Bekijk ons hele assortiment voor de beste sets

Heeft u een lijmproduct aangeschaft, maar wilt u daar ook graag wat hulpmiddelen bij zoals een ontvetter of een primer om het lijmen makkelijker te maken? Dan hoeft u niet verder te zoeken: bij AllesLijm.nl bent u ook op de juiste plek voor allerlei handige hulpmiddelen zodat uw lijmklussen nog eenvoudiger uit te voeren zijn!
Heeft u lijm gemorst op uw dure tafel, het aanrecht? De lijmverwijderaar lost deze lijm eenvoudig weer op.

In onze webshop vindt u een breed assortiment aan hulpmiddelen voor het eenvoudiger maken van uw lijmklussen.
Wat dacht u van een handige ontvetter, zodat de lijm beter hecht?
Doseernaaldjes waarmee u nog preciezer de lijm op kleine items kunt aanbrengen.

Ook voor het sneller uitharden van de glaslijm hebben wij de juiste hulpmiddelen: bijvoorbeeld een professionele UV lamp zodat u ook zonder zonlicht de lijm snel kan laten uitharden. Bent u op zoek naar een epoxylijm van 2 componentenlijm? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Maar er is meer: bent u benieuwd naar wat voor hulpmiddelen of voordelige lijmsets u nog meer kunt bestellen in onze webshop?