Secondelijm / industrielijm

De sterkste secondelijm / industrielijm verkrijgbaar

Hier vindt u een overzicht van alle soorten secondelijm / industrielijm die wij in ons assortiment hebben.

Advies online? gebruik de lijmwijzer

Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Show Filters

Toont alle 14 resultaten

Secondelijm: de snelste oplossing voor uw problemen!

Onlangs stapte ik op een stukje speelgoed van mijn zoontje, dat vervolgens direct kapot ging. Industrielijm was op dit moment mijn redder in nood, zodat ik snel het speelgoed kon repareren. Industrielijm is in de meeste huishoudens waarschijnlijk al aanwezig, beter bekend als secondelijm. Secondelijm kan niet alleen thuis maar ook professioneel gebruikt worden. Het is daarom iedereen aan te raden om secondelijm te kopen, want het kan altijd onverwachts van pas komen.

Breed inzetbare secondelijm

Industrielijm en secondelijmen zijn ontzettend breed inzetbaar. U kan industrielijm onder andere gebruiken op verschillende materialen zoals metaal, plastic, rubber of hout. Onze lijmen zijn ook te gebruiken om mee te hobbyen. Wanneer u besluit een verpakking industrielijm te kopen bent u bij Alleslijm.nl aan het juiste adres, omdat wij een groot assortiment aan industrielijm en secondelijm hebben. Bent u op zoek naar andere soorten lijm? Neem dan eens een kijkje bij onze glaslijmen en epoxylijmen

Secondelijm dat echt snel droog

Industrielijm en secondelijmen kunnen dus gebruikt worden in veel verschillende situaties.. Dit komt doordat industrielijm reageert op vocht. Een lijmverbinding komt op gang wanneer lijm vloeistof in contact komt met vocht. Secondelijm dankt zijn naam aan dit proces, ook wel polymerisatie genoemd. Polymerisatie is het proces dat er voor zorgt dat er binnen enkele seconden een lijmverbinding gemaakt wordt, wanneer lijm in contact komt met vocht. Dunne of dikke industrielijmen drukken juist weer de zuurstof weg tussen de lijmdeeltjes, waardoor er ook een sterke lijmverbinding ontstaat.  Industrielijm is dus binnen enkele seconden droog en spullen die u repareert met industrielijm, zijn daarom binnen een mum van tijd weer klaar voor gebruik. 

Slordig omgegaan met industrielijm?

Tijdens het gebruik van industrielijm loopt u natuurlijk het risico dat u een foutje maakt. Iedereen die wel eens lijm aan zijn vingers heeft gehad weet hoe belangrijk het is om veilig te werken met secondelijmen. Gelukkig verkopen wij ook lijmverwijderaar voor wanneer er een keer een foutje gemaakt wordt. Met lijmverwijderaar verwijder je eenvoudig lijm zonder dat je het contactoppervlak beschadigd. Foutjes zijn daarmee snel en eenvoudig opgelost.

Waar koopt u de beste industrielijm?

Een goede lijm is een zuivere lijm die zich goed aanhecht op veel verschillende soorten materialen. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat de lijm sterk blijft en niet loslaat na verloop van tijd. Wanneer u besluit om industrielijm te kopen, is het van belang dat u de lijm in de originele verpakking bewaart. Dit voorkomt dat de lijm snel uitdroogt.

Heeft u vragen over secondelijm? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over het kopen van industrielijm? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag! Neem hier een kijkje voor onze contactgegevens.