Industrielijm met kwastje 10 gram

Industrielijm met kwastje 10 gram

11,90

(8 customer reviews)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 11,31 11,07 10,71

5 op voorraad

Klanten kochten ook

+ ontvetter
Prijs voor combikoop:   17,85

Beschrijving

Mesa Industrielijm met een kwastje

De ideale industrielijm als u erg weinig lijm nodig bent voor kleine oppervlaktes. Deze industrielijm is erg eenvoudig aan te brengen omdat het met een kwastje gedaan wordt van pe, het pe kwastje wordt niet hard zoals bij andere kwastjes het geval is, het is speciaal gemaakt voor onze industrielijmen. (gebuikt u gaan kwasten met haren voor deze lijm, deze smelten weg en kunnen gaan schroeien!

De Mesa secondelijm met kwastje is een blijvend transparante lijm mits de materialen goed ontvet zijn met b.v. Mesa ontvetter. (Nooit met wasbenzine terpentine en thinner ontvetten). Dat geeft een witte waas en wordt nooit goed ontvet omdat dit oliehoudende producten zijn, Dit zal de lijmverbinding erg verzwakken.

U lijmt diverse materialen zoals, metalen, kunststoffen, leder, hout, steen, rubber etc. Eenzijdig aanbrengen 2-5 seconden goed aandrukken en er is een bijna onbreekbare verbinding ontstaan. Niet geschikt voor kleding, katoen, piepschuim.

Gebruiksaanwijzing MESA-industrielijm met kwastje:

Voordat u deze lijm gaat gebruiken ,moet u eerst de te verlijmen delen Ontvetten met Mesa ontvetter of alcohol, nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus!

Aan 1 zijde de MESA Industriekrachtlijm DUN aanbrengen 1 druppel per cm2 en de delen 2 seconden tegen elkaar aanhouden, hierna laat u het 8 uren uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de MESA PE/PP-primer voorbehandeld is.

Hoe bewaart u de industrielijm het beste:

De industrielijm met kwastje bewaart u het beste in de diepvries (jarenlang houdbaar) maakt u wel de buitenkant van het flesje even schoon met de Mesa lijmverwijderaar of pure aceton zodat het dopje niet vast gaat zitten. Donker bij kamertemperatuur gaat de lijm nog ongeveer 12 maanden mee.

Verkeerd?

Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg

8 reviews for Industrielijm met kwastje 10 gram

 1. Anoniem

  Perfecte kristallijm snel geleverd! Goed werkend lampje erbij erg goed dat er zelfs batterijen bij zitten.

 2. H. Geerdink

  snel geleverd knappe lijmen goede prijs erg fijn gratis verzending

 3. L. Derksen

  Snelle levering gratis verzending goede lijmsoorten

 4. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 5. Gerard (geverifieerde eigenaar)

 6. Aline

  Heel goede service, we hadden aangegeven zonder kwastje, die hebben we gekregen en er werd geld terug gestort wat we teveel hadden betaald

 7. jan slui (geverifieerde eigenaar)

 8. Jan K. (geverifieerde eigenaar)

  Perfecte lijn

Een beoordeling toevoegen