Glaslijm / UV-lijm

Glaslijm of UV-lijm kopen om glashelder te lijmen

Glaslijm wordt ook wel UV-lijm genoemd omdat het snel uithard door toevoeging van UV licht, een lampje of eenvoudig met de zon.

Glas lijmen zijn blijvend transparant en geven een permanente verbinding, glaslijm is NIET op te lossen maar alleen na uitharding te verwijderen met bijvoorbeeld een scherp mesje.

Bestellingen boven de € 35,00 worden gratis verzonden, onder de € 35,00 slechts € 1,90 verzendkosten.
Pakketje volgen? Tracktrace €3,95 boven de €49,00 gratis.

Show Filters

Showing all 5 results

Show Filters

Showing all 5 results

Waarvoor is glaslijm, UV-lijm geschikt:

De Mesa glaslijm is geschikt voor alle materialen waarvan 1 zijde licht doorlaat, rookglas is te lijmen met de UV-lijm als het uitgehard wordt met een UV lamp van minimaal 51 led’s, het beste is de 100 led’s UV lamp.

De lijm kunt u binnenshuis aanbrengen en nadat de delen goed op elkaar passen gaan uitharden met uv-licht. Zoalng er geen UV licht bij de lijm komt zal het nooit gaan hechten.

Hoelang kan ik de lijm bewaren?

De lijm is na gebruik nog minimaal 18 maanden te bewaren afgesloten op kamertemperatuur en nog minimaal 5 jaren in de diepvries, wel als u het in de diepvries bewaart de lijm minimaal 2 uren gesloten op kamertemperatuur laten komen voordat u de lijm weer kunt gebruiken.

Glaslijm

Wanneer u op zoek bent naar een online aanbieder van glaslijm, kies dan voor AllesLijm.nl! AllesLijm is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm en andere soorten lijmen verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen voor allerlei soorten lijmproblemen en bieden dan ook een compleet assortiment aan kwaliteitslijm. Dus ook wanneer u glaslijm wilt kopen voor bijvoorbeeld het lijmen van glas op glas, kristal, plexiglas of lexaan. Onze glaslijmen zijn geschikt voor echt alle materialen, mits er tenminste aan één zijde zonlicht bij kan komen. Bij AllesLijm bestelt u lijm van de hoogste kwaliteit voor een zeer lage prijs.

Over onze glaslijmen

Onze glaslijm is een ontzettend sterk product dat nooit meer loslaat. Daarom is onze glaslijm uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals glazen tafels vastlijmen aan stalen poten en bijvoorbeeld de reparatie van uw autoverlichting. Deze glaslijm is te gebruiken voor alle producten waar tenminste één zijde lichtdoorlatend is: de lijm hard namelijk uit wanner het in aanraking komt met de zon of met UV licht van een lamp. Deze speciale UV lampen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Voordelen AllesLijm.nl

In onze webshop kunt u terecht voor alle soorten lijmproblemen. Wij hebben naast lijmoplossingen voor glas, ook lijmen voor o.a. rubber, metaal, glas, keramiek, aardewerk, pvc, en ook voor verschillende materialen onderling. Van gewone glaslijm als secondelijm tot specialistische lijmsoorten zoals industrielijm, zilverlijm (stroomgeleidende lijmen), kristal lijm, kneedbaar staal, etc bent u bij ons in goede handen. Bestellen bij AllesLijm heeft meer voordelen:

  • Geen verzendkosten binnen Nederland.
  • Alle betalingsmogelijkheden zijn gratis (ook Paypal!)
  • Voor 16.00 uur besteld en betaald: de volgende dag al in huis
  • U krijgt tot 12 maanden garantie op de lijm

UV lijm kopen

Wanneer u op zoek bent naar een online aanbieder van UV lijm, dan moet u bij AllesLijm zijn! AllesLijm is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm en andere soorten lijmen verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor allerlei soorten lijmoplossingen. U kunt bij ons UV lijm kopen voor bijvoorbeeld het lijmen van glas op glas, kristal, plexiglas of lexaan, maar u ook voor ‘gewone’ lijmen als secondelijm. AllesLijm biedt een compleet assortiment aan lijm en lijmhulpmiddelen (lijmverwijderaar, ontvetter, etc.) van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!

Onze UV lijmen

Onze UV lijm is een krachtig middel voor diverse soorten glas dat niet meer los zal laten. Daarom zijn onze UV lijmen uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals glazen tafels vastlijmen aan stalen poten en bijvoorbeeld de reparatie van uw autoverlichting. Het is te gebruiken voor alle producten waar tenminste één zijde lichtdoorlatend is: de UV lijm hard namelijk uit wanner het in aanraking komt met de zon of met UV licht van een lamp. Deze speciale UV lampen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Koop je glaslijm / uv-lijm vandaag nog!

Op zoek naar glaslijm van kwaliteit? In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw glaslijm kopen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur.