Voordelige lijmsets

Voordelige lijmsets koopt u eenvoudig in Dé webshop met de allerbeste lijmproducten.
Er zijn talloze situaties waarin een lijmset van AllesLijm van pas kan komen.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Voordelige lijmsets kopen?

Bent u op zoek naar een lijmset? Dan bent u bij AllesLijm aan het juiste adres. Of u nou glas aan elkaar wilt lijmen en daarbij een UV lamp nodig heeft of een andere set nodig heeft voor industrielijm. In ons assortiment vindt u allerlei soorten lijmsets. Voor kleine projecten raden wij aan om een kleine set te kopen zoals een lijmset binnenshuis. Voor grote projecten kunt u bijvoorbeeld het professionele lijmset van Mesa kopen. Voor elke klus bieden wij de juiste lijmset aan.

Met de complete lijmsets maakt u het zichzelf makkelijk:

Omdat elke lijmklus niet hetzelfde is hebben zij diverse lijmen met specifieke kenmerken in ons assortiment. In plaats van alleen losse lijmproducten te kunnen kopen, kunt u daarom in onze webshop ook terecht voor een voordelige set.
Goedkoper als set dan losse producten én zo heeft u direct een voorraad in huis. Ook kunt u een voordelige set kopen voor epoxylijm.

Bekijk onze voordelige lijmsets:

In onze webshop besteld u eenvoudig lijmsets voor verschillende doeleinden. Of u nu een lijmset wilt kopen voor binnenshuis of buitenshuis, een grote lijmset of kleine lijmset wilt kopen, AllesLijm.nl heeft het.

Bekijk hieronder de diverse soorten lijmsets die u bij ons kunt bestellen en kies de lijmset die past bij het doeleinde waar u de lijm voor wilt gebruiken. Voor bijvoorbeeld PE, PP, POM, hout, steen, rubber, keramiek, maar ook voor kunststoffen buitenshuis zoals voor uw caravan, auto of boot.

De mogelijkheden zijn ongekend, ontdek het zelf!