Lijmset buitenshuis
PE/PP/POM lijmset buitenshuis groot

PE/PP/POM lijmset buitenshuis groot

27,84

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 25,06 23,11 20,88

12 op voorraad

Klanten kochten ook

Lijmset buitenshuis + ontvetter + Doseernaaldjes
Prijs voor combikoop:   38,74

Beschrijving

MESA PE/PP/POM/PTFE lijmset buitenshuis groot watervast:

Hiermee kunt u alle kunststoffen lijmen. Ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren soorten. Uiteraard ook alle andere materialen zoals, gips, beton, keramiek, rubber, metaal, etc.

Het pakket bevat:
28 Gram Super+
10 ml PE PP Primer, de Super+

Deze set verlijmt watervast dus deze set kan zowel voor producten binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden.

MESA PE/PP Primer:

De MESA PE/PP Primer maakt het mogelijk om de kunststoffen ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren zeer sterk te verlijmen.

Sinds 1998 hebben we een doorbraak gemaakt in het lijmen van polyethyleen en polypropyleen door dit voor te behandelen met een PE/PP Primer (deze werkt in 90% van de gevallen) en dan op alle harde pe/pp soorten.
Een en ander ligt aan de samenstelling van de polyethyleen/polypropyleen, hoe vetter hoe moeilijker te lijmen, m.a.w. alle keiharde kunststoffen zijn goed tot zeer goed verlijmbaar alle zachte (denk aan diepvriesdozen tuinstoelen gaan in 50% v/d/ gevallen) Eigenlijk komt het hierop neer hoe beter de kwaliteit pe/pp hoe beter verlijmbaar.

Dekzeilen zijn nóóit te lijmen.

Gebruiksaanwijzing:

Alvorens de materialen te gaan instrijken dienen net als bij het lijmen eerst de delen goed van vet/stof enzovoorts ontdaan te zijn,. Dit kunt u doen door middel van de MESA Ontvetter of Alcohol.
Nóóit Aceton Wasbenzine Spiritus of terpentine gebruiken om te ontvetten!

De MESA Primer wordt geleverd met een kwastje. Vervolgens de delen meerdere malen insmeren 4-5 keer na instrijken laten drogen (ongeveer 2-3 minuten). Daarna aan 1 zijde dik de MESA Industriekrachtlijm aanbrengen en minimaal 8 (tot 24 uur) laten uitharden! (Liefst klemmen), daarna is er een erg sterke verbinding ontstaan.

 

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PE/PP/POM lijmset buitenshuis groot” te beoordelen