Voordelige lijmsets


Lijmsets kopen

Welkom bij AllesLijm.nl: dé webshop met de allersterkste en allergoedkoopste lijmproducten. Er zijn talloze situaties waarin de lijm van AllesLijm van pas kan komen. In plaats van alleen losse lijmproducten te kunnen kopen, kunt u daarom in onze webshop ook terecht voor voordelige lijmsets. Goedkoper als set dan als los product én zo heeft u direct een voorraad in huis.

Bekijk onze lijmsets

In onze webshop besteld u eenvoudig lijmsets voor verschillende doeleinden. Of u nu lijmsets wilt kopen voor binnenshuis of buitenshuis, grote lijmsets of kleine kleine lijmsets wilt kopen: AllesLijm.nl heeft het. Bekijk hieronder de diverse soorten lijmsets die u bij ons kunt bestellen en kies de lijmsets die passen bij het doeleinde waar u de lijm voor wilt gebruiken. Voor bijvoorbeeld PE, PP, POM, hout, steen, rubber, keramiek, maar ook voor kunststoffen buitenshuis zoals voor uw caravan, auto of boot. De mogelijkheden zijn ongekend: ontdek het hieronder zelf!

Weergegeven:
Sorteren op:

Kristallijmset om kristal perfect te lijmen, de set betaat uit Kristallijm + een UV lampje. Inclusief batterijen.

10 gram Kristallijm + een 9 led' s UV-lampje(Inclusief batterijen) om de lijm goed te laten uit..

€28,99

PE/PP/POM/PTFE lijmset binnenshuis Klein voor het lijmen van polyethyleen, polypropyleen, pom en alle andere kunststoffen.

PE/PP/POM/PTFE lijmset binnenshuis klein:Hiermee kunt u alle kunststoffen lijmen, ook harde Polyethy..

€19,95

PE/PP/POM lijmset buitenshuis groot, watervast lijmen van alle kunststoffen

MESA PE/PP/POM/PTFE lijmset buitenshuis groot: Hiermee kunt u alle kunststoffen lijmen, ook har..

€27,84

Mesa lijmset alles in 1 Met deze set kunt u alles lijmen denk aan pe, pp, pom, hout, steen, rubber, keramiek, aluminium etc.

MESA lijmset alles in 1:De naam zegt het al dit is een complete set waarmee u alles kunt verlijmen b..

€49,95