Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Lijmwinkel van Mesaproducts (alleslijm)

0 product(en) - €0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Voordelige lijmsets


Lijmsets kopen

Welkom bij AllesLijm.nl: dé webshop met de allersterkste en allergoedkoopste lijmproducten. Er zijn talloze situaties waarin de lijm van AllesLijm van pas kan komen. In plaats van alleen losse lijmproducten te kunnen kopen, kunt u daarom in onze webshop ook terecht voor voordelige lijmsets. Goedkoper als set dan als los product én zo heeft u direct een voorraad in huis.

Bekijk onze lijmsets

In onze webshop besteld u eenvoudig lijmsets voor verschillende doeleinden. Of u nu lijmsets wilt kopen voor binnenshuis of buitenshuis, grote lijmsets of kleine kleine lijmsets wilt kopen: AllesLijm.nl heeft het. Bekijk hieronder de diverse soorten lijmsets die u bij ons kunt bestellen en kies de lijmsets die passen bij het doeleinde waar u de lijm voor wilt gebruiken. Voor bijvoorbeeld PE, PP, POM, hout, steen, rubber, keramiek, maar ook voor kunststoffen buitenshuis zoals voor uw caravan, auto of boot. De mogelijkheden zijn ongekend: ontdek het hieronder zelf!

Kristallijmset om kristal perfect te lijmen, de set betaat uit Kristallijm + een UV lampje. Inclusief batterijen.
Lijmset Chroom en Zink. Met deze lijmset lijmt u eenvoudig chroom, zink en uiteraard ook allerlei andere materialen zoals porselein, autorubbers, schoenen, laarzen, metalen en diverse materialen onderling.
PE/PP/POM/PTFE lijmset binnenshuis Klein voor het lijmen van polyethyleen, polypropyleen, pom en alle andere kunststoffen.
PE/PP/POM lijmset binnenshuis groot, pe,pp,pom lijmen is mogelijk met deze set, het is NIET voor zeilen maar voor harde PE/PP/POM kunststoffen.
PE/PP/POM lijmset buitenshuis klein, een watervaste verlijming van PE, PP, POM en alle andere kunststoffen maar ook voor metaal, keramiek etc.
PE/PP/POM lijmset buitenshuis groot, watervast lijmen van alle kunststoffen
Mesa lijmset alles in 1 Met deze set kunt u alles lijmen denk aan pe, pp, pom, hout, steen, rubber, keramiek, aluminium etc.
Mesa lijmpakket professioneel als alleen de beste lijm goed genoeg is, voor alle materialen, als deze set het niet kan, vergeet het dan.