UV zaklampje voor het uitharden van glaslijm UV lijmen en Kristallijm, ook als er geen zonlicht is of die is te zwak kunt u met dit lampje toch eenvoudig de lijmen verwerken.

UV zaklampje voor het uitharden van glaslijm UV lijmen en Kristallijm, ook als er geen zonlicht is of die is te zwak kunt u met dit lampje toch eenvoudig de lijmen verwerken.

14,50

Korting per hoeveelheid

Aantal2 -45 -89 +
Prijs13,0512,0410,88

29 op voorraad

Beschrijving

UV-zaklampje 9 Led’s.

Dit UV-zaklampje met 9 leds is uitermate geschikt voor reparaties aan glas en kristal met de Mesa UV lijm of de Kristallijm.
De lamp hard glaslijm of Kristallijm in 20-30 minuten volledig uit door middel van UV licht 395Nmm.

Dit 9 leds UV lampje is om kleine glas of kristal reparaties uit te voeren, niet voor grote vlakken, hiervoor gebruikt u de 51 leds UV lamp.

Wanneer is dit zak lampje handig?

Ideaal als de zon niet fel schijnt of als u professioneel Kristal of glas lijmverbindingen wilt maken.
De lamp wordt geleverd incl. 3 AAA-batterijen dus klaar voor gebruik.

Gebruiksaanwijzing Mesa UV-zaklampje:

Glas en kristal moet voor het lijmen goed schoongemaakt worden met Mesa ontvetter of Aceton om een witte waas te voorkomen.

U brengt de lijm aan op het te lijmen deel en pas als het 100% goed zit houd u het lampje erbij (al na gelang de afmeting van het te lijmen gedeelte 1-20 minuten)
Nadat de lijm uitgehard is laat u het nog 24 uur na harden (zonder gebruik van het lampje) om de maximale eindsterkte te bereiken. Als u glas of kristal lijm heeft laten uitharden zal het niet meer op te lossen zijn, zorg er daarom voor dat het perfect gepositioneerd is voordat u de lamp gebruikt.

Garantie:

Op dit UV-zaklampje krijgt u 12 maand garantie op het functioneren.
Als u het lampje langere tijd niet gebruikt adviseren wij u om de batterijen eruit te halen i.v.m. lekkage. Corrosie valt niet onder de garantie.

Met het UV-zaklampje en de kristallijm maakt u uw gebroken Swarovski kristal miniaturen weer als nieuw, ook voor kleine reparaties aan glas, en plexiglas is dit UV-zaklampje ruim voldoende, ook uitermate geschikt voor de modelbouw voor de verwerking van plexiglas en lexaan.

Waarschuwing:

Niet in de ogen schijnen, UV licht!
Kan oogletsel veroorzaken!
Buiten bereik van kinderen bewaren!

Vragen?

Stuur een E-mail, bellen mag natuurlijk ook.

Professioneel glas en kristal lijmen?

Lees deze blog.

Extra informatie

Gewicht0.00000000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UV zaklampje voor het uitharden van glaslijm UV lijmen en Kristallijm, ook als er geen zonlicht is of die is te zwak kunt u met dit lampje toch eenvoudig de lijmen verwerken.” te beoordelen