UV Lijm kopen

UV lijm kopen

Wanneer u op zoek bent naar een online aanbieder van UV lijm, dan moet u bij AllesLijm zijn! AllesLijm is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm en andere soorten lijmen verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor allerlei soorten lijmoplossingen. U kunt bij ons UV lijm kopen voor bijvoorbeeld het lijmen van glas op glas, kristal, plexiglas of lexaan, maar u ook voor ‘gewone’ lijmen als secondelijm. AllesLijm biedt een compleet assortiment aan lijm en lijmhulpmiddelen (lijmverwijderaar, ontvetter, etc.) van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!

Onze UV lijmen

Onze UV lijm is een krachtig middel voor diverse soorten glas dat niet meer los zal laten. Daarom zijn onze UV lijmen uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals glazen tafels vastlijmen aan stalen poten en bijvoorbeeld de reparatie van uw autoverlichting. Het is te gebruiken voor alle producten waar tenminste één zijde lichtdoorlatend is: de UV lijm hard namelijk uit wanner het in aanraking komt met de zon of met UV licht van een lamp. Deze speciale UV lampen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Voordelen AllesLijm.nl

In onze webshop kunt u terecht voor alle soorten lijmproblemen. Wij hebben naast lijmoplossingen voor glas (zoals UV lijm), ook lijmen voor o.a. rubber, metaal, glas, keramiek, aardewerk, pvc, en ook voor verschillende materialen onderling. Van gewone industrielijmen als secondelijm tot specialistische lijmsoorten zoals zilverlijm (stroomgeleidende lijmen), kristal lijm, kneedbaar staal, etc bent u bij ons in goede handen. Wanneer u een bestelling plaatst bij AllesLijm, krijgt u daar direct de volgende voordelen bij:

  • Geen verzendkosten binnen Nederland (en slechts 2 euro in Duitsland en België)
  • Alle betalingsmogelijkheden zijn gratis (ook Paypal!)
  • Voor 16.00 uur besteld en betaald: de volgende dag al in huis
  • U krijgt tot 12 maanden garantie op de lijm

UV lijmen bestellen

Op zoek naar UV lijm van kwaliteit? In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw UV lijm kopen. Ook voor al onze andere lijmproducten en lijmhulpmiddelen kunt u bij ons altijd terecht. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur.