Beschrijving

Secondelijm X-treme, de sterkste secondelijm verkrijgbaar 20 gram.

Secondelijm X-treme is een erg dikke ethyl 2 Monomeer. Eenvoudig in gebruik en extreem goed voor het lijmen van o.a. allerlei soorten rubbers zoals EPDM, Nitril rubber, Neopreen op allerlei ondergronden, denk aan aluminium, staal, hout, kunststoffen beton en steen. De sterkste secondelijm verkrijgbaar

De lijm is gemaakt van méér dan 90% Ethyl-2-cyanoacrylaat, dit maakt het een erg zuivere secondelijm, de lijm tast dan ook de meeste kunststoffen niet aan, ook geverfde delen kunt u lijmen.

De X-treme secondelijm lijm is bestand tegen de meeste chemicaliën, kan temperaturen hebben van – 60°C tot +120 °C, heeft een hoge slag/trekkracht na 24 uur, na 15 minuten is het gelijmde deel al behoorlijk te belasten.

De Secondelijm X-treme heeft een lange open verwerkingstijd van 20 seconden tot ongeveer 1 minuut. (E.e.a. afhankelijk van de temperatuur waarin gewerkt wordt). Is enorm sterk op alle poreuze vlakken, denk aan balsahout, beton, steen, maar ook extreem sterk als er rubber soorten mee gelijmd worden, denk aan het makkelijk lijmen van EPDM, Nitril rubber, Neopreen etc. Ook voor metaal en polycarbonaat is deze lijm prima geschikt.

In verhouding met andere secondelijmen is dit de sterkste secondelijm die verkrijgbaar is, bewaren bij kamertemperatuur, donker is de secondelijm X-treme minimaal 6 maanden houdbaar, in de diepvries echter 24 maanden, wel goed op kamertemperatuur laten komen (ongeveer 90 minuten) voordat u er weer mee aan het werk gaat.

De lijm zit in een verpakking met een tuit die u naar boven draait, na gebruik maakt u de buitenkant schoon en de top al niet dichtslippen als u het weer dichtdraait.

De lijm is erg dik en heeft een dikte van 2200 – 2800cPs (dit kunt u vergelijken met een dikke gel.

De sterkte van de lijm:

Afschuifsterkte

Staal 15 N/mm2

Gezandstraald aluminium 10N/mm2

Rubber 10N/mm2

Polycarbonaat 6N/mm2

Trekkracht:

Gezandstraald staal 18N/mm2

Nitril rubber 5N/mm2

EPDM 5N/mm2

Neopreen 2.5N/mm2

Extra informatie

Gewicht0.00000000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Secondelijm X-treme 20 gram” te beoordelen