Secondelijm kopen

 

Secondelijm kopen doe je eenvoudig online bij Mesa de lijmspecialist.

Secondelijm is een eenvoudig verwerkbare lijm die practisch alle materialen lijmen, secondelijm kopen doet u eenvoudig bij Mesaproducts, wij leveren diverse soorten, de dunne industrielijm (watervast) een waterdunne lijm die perfect lijmt (kan niet sterker) op allerlei materialen die perfect sluiten.
Een dikke secondelijm, watervast is de Mesa industrielijm dik, deze lijm heeft wat meer " body" en vult op tot ongeveer 0.1 mm.
Een nieuw soort de MESA Super+ een extreem sterke secondelijm die watervast is en tot 10x meer slagkracht en afschuifsterkte' s laat zien als alle andere secondelijmen, de Super+ is een vullende lijm tot ongeveer 0.3mm. en kan temperaturen hebben tot 100 °C!
Secondelijm kopen bij Mesaproducts is eenvoudig, wordt snel geleverd, (voor 17 uur besteld is de volgende werkdag in huis) en geen bijkomende kosten (verzendkosten gratis).

Mesaproducts Almelo is al sinds 1991 gespecialiseerd in diverse lijmsoorten en in 1991 waren we een van de eerste die de secondelijm op de markt brachten o.a. via beurzen, (Autorai, Femina, Motorbeurs Utrecht etc.). En werd toen voor een erg grote groep bereikbaar. 1 Soort secondelijm voor bijna alle materialen.
Online zijn we aanwezig sinds de jaren 90 toen het internet net in ontwikkeling was.
De 1e webshop (toen nog met een bestelformulier) er waren nog geen winkelwagentjes konden de mensen al lijmen online bestellen.

Sinds 2012 bieden we allerhande betaalmethode' s o.a. Paypal, Ideal, achterafbetalen zonder extra kosten en net als de verzendkosten is dit gratis.
We lopen al jaren voorop in service, kwaliteit en garanties, we zijn ook de ENIGE die 12 maanden garantie geven op het uitharden van de secondelijmen in de verpakking, omdat we 100% zeker zijn dat onze  secondelijmen door hun uitmuntende kwaliteit niet uitdrogen!

Elk jaar hebben we nieuwe en nog betere producten online en ook in 2018 zullen we weer gaan uitbreiden om u nog beter van dienst te zijn.

wat is secondelijm? Lees het op wikipedia Secondelijm .