Rubber op metaal lijmen

Rubber op metaal lijmen

met de industrielijmen van Mesa.

De Black cyano lijmt niet alleen perfect rubber op metaal, de Black cyano is een goede licht flexibel blijvende lijm.
Ideaal voor auto rubbers, deur rubbers rubber v-snaren enz.

Rubber op metaal lijmen vergt ook een goede ontvetter VOORDAT u gaat lijmen. B.v. De MESA ontvetter, deze tast GEEN rubber aan.

De black cyano lijmt niet alleen eenvoudig rubber op metaal maar vblijft ook licht flexibel doordat er een speciale rubber coating aan is toegevoegd.

De Black cyano is antraciet grijs van kleur. Een echte

rubber op metaal lijm!

 

Mesa Black cyano DE rubber en metaal lijm!

De Mesa black cyano lijmt bijna alle soorten rubbers op allerhande ondergronden, u krijgt 1 jaar garantie op uitharden NA gebruik! Het beste bewaart de de Rubberlijm in de diepvries, (is het jarenlang houdbaar) buiten de diepvries gaat het ongeveer 18 maanden mee.

Over AllesLijm.nl

AllesLijm.nl is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen en meer. In onze webshop koopt u rubberlijm van hoge kwaliteit voor een lage prijs: het is het ideale middel voor het lijmen van rubber op o.a. metaal, steen,beton, hout, kreramiek, porselein en diverse kunststoffen. Kortom: een product dat multifunctioneel is en u dus wel in huis moet hebben!

Bij AllesLijm streven wij naar een uitstekende service: binnen Nederland betaald u geen verzendkosten naar Belgie slechts 2 Euro en krijgt u uw bestelling de volgende dag al in huis (mits u voor 16.00 uur besteld en betaald heeft). Daarbij krijgt u op al onze producten tot 12 maanden garantie én bieden wij diverse gratis betaalmogelijkheden, ideal, paypal, overschrijven, (ook betalen d.m.v. Billink (achteraf betalen) is mogelijk echter zitten hier kosten aan 1,49 Euro excl btw.).