PE/PP/POM lijmset buitenshuis klein, een watervaste verlijming van PE, PP, POM en alle andere kunststoffen maar ook voor metaal, keramiek etc.

PE/PP/POM lijmset buitenshuis klein, een watervaste verlijming van PE, PP, POM en alle andere kunststoffen maar ook voor metaal, keramiek etc.

21,50

(2 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal2 -45 -89 +
Prijs19,3517,8516,13

19 op voorraad

Klanten kochten ook

+
Prijs voor combikoop:   27,45

Beschrijving

MESA PE/PP/POM/PTFE lijmset buitenshuis klein:

Hiermee kunt u alle kunststoffen lijmen, ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren soorten en uiteraard ook alle andere materialen zoals, gips, beton, keramiek, rubber, metaal etc.

MESA PE/PP Primer:

De MESA PE/PP Primer maakt het mogelijk om de kunststoffen ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren zeer sterk te verlijmen.
Sinds 1998 hebben we een doorbraak gemaakt in het lijmen van polyethyleen en polypropyleen door dit voor te behandelen met een PE/PP Primer (deze werkt in 90% van de gevallen) en dan op alle harde pe/pp soorten. Een en ander ligt aan de samenstelling van de polyethyleen/polypropyleen, hoe vetter hoe moeilijker te lijmen, m.a.w. alle keiharde kunststoffen zijn goed tot zeer goed verlijmbaar alle zachte (denk aan diepvriesdozen tuinstoelen gaan in 50% v/d/ gevallen) Eigenlijk komt het hierop neer hoe beter de kwaliteit pe/pp hoe beter verlijmbaar.

Dekzeilen zijn nóóit te lijmen.

De lijmset bestaatuit:
10 ML Industrielijm Super+
5 ML PE/PP/pom primer druppelflesje.

Gebruiksaanwijzing:

Alvorens de materialen te gaan instrijken dienen net als bij het lijmen eerst de delen goed van vet/stof enzovoorts ontdaan te zijn, dit kunt u doen door middel van de MESA Ontvetter of Alcohol.
nóóit Aceton Wasbenzine Spiritus of terpentine gebruiken om te ontvetten!

De MESA Primer wordt geleverd met een kwastje, daarna de delen meerdere malen insmeren 4-5 keer na instrijken laten drogen (ongeveer 2-3 minuten). Daarna aan 1 zijde dik de MESA Industriekrachtlijm aanbrengen en minimaal 8 (tot 24 uur) laten uitharden! (Liefst klemmen), daarna is er een erg sterke verbinding ontstaan.

Extra informatie

Gewicht0.00000000 kg

2 beoordelingen voor PE/PP/POM lijmset buitenshuis klein, een watervaste verlijming van PE, PP, POM en alle andere kunststoffen maar ook voor metaal, keramiek etc.

  1. Piet Helders (geverifieerde eigenaar)

    Lijmt uitstekend, Toppie.

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *