Lijmset binnenshuis groot
PE/PP/POM lijmset binnenshuis groot

PE/PP/POM lijmset binnenshuis groot

24,95

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 23,70 23,20 22,46

Klanten kochten ook

Lijmset binnenshuis groot + Doseernaaldjes + ontvetter
Prijs voor combikoop:   36,85

Beschrijving

PE/PP/POM/PTFE lijmset binnenshuis groot:

Hiermee kunt u alle kunststoffen lijmen, ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren soorten en uiteraard ook alle andere materialen zoals, gips, beton, keramiek, rubber, metaal, etc.

Deze set bestaat uit:

* 28 gram Industrielijm dun
* 10ML PE/PP/POM/PTFE Primer

Mesa PE/PP Primer MESAPE/PP Primer maakt het mogelijk om de kunststoffen ook harde Polyethyleen, polypropyleen, polytetrafluoroethyleen (PTFE) en thermoplastische elastomeren zeer sterk te verlijmen.
Sinds 1998 hebben we een doorbraak gemaakt in het lijmen van polyethyleen en polypropyleen door dit voor te behandelen met een PE/PP Primer (deze werkt in 90% van de gevallen) en dan op alle harde pe/pp soorten. Een en ander ligt aan de samenstelling van de polyethyleen/polypropyleen, hoe vetter hoe moeilijker te lijmen, m.a.w. alle keiharde kunststoffen zijn goed tot zeer goed verlijmbaar alle zachte (denk aan diepvriesdozen tuinstoelen gaan in 50% v/d/ gevallen) Eigenlijk komt het hierop neer hoe beter de kwaliteit pe/pp hoe beter verlijmbaar.
Dekzeilen zijn NOOIT te lijmen!

Gebruiksaanwijzing voor het lijmen van pe, pom, ptfe, pp:

Alvorens de materialen te gaan instrijken dienen net als bij het lijmen eerst de delen goed van vet/stof enzovoorts ontdaan te zijn, dit kunt u doen door middel van de MESA Ontvetter of Alcohol.
Als het goed vetvrij gemaakt is, de delen 3-5x voorstrijken met de PE/PP Primer tussen het voorstrijken 30 seconden laten rusten (zodat de primer vervlogen is) na de laatste keer voorstrijken wacht u minimaal 2 minuten (mag tot 24 uur wachten) en brengt u de lijm op beide te lijmen zijden aan (LET op: alleen bij PE/PP/POM/PTFE lijmen) en drukt u de delen stevig aan (liefst klemmen) en laat u het bij kamertemperatuur 8 uren uitharden, bij lagere temperaturen kan het tot 24 uur duren voordat het optimale lijmresultaat bereikt is.

NOOIT Thinner, Wasbenzine, Spiritus of terpentine gebruiken om te ontvetten!

De Primer wordt geleverd met een kwastje, daarna de delen meerdere malen insmeren 4-5 keer na instrijken laten drogen (ongeveer 2-3 minuten). Daarna aan 1 zijde dik de Industriekrachtlijm aanbrengen en minimaal 8 (tot 24 uur) laten uitharden! (Liefst klemmen), daarna is er een erg sterke verbinding ontstaan.

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PE/PP/POM lijmset binnenshuis groot” te beoordelen