Onzichtbaar glas en plexiglas lijmen op metaal, rubber, hout..

 

Glaslijm om onzichtbaar glas en plexiglas te lijmen metaal, steen, hout, rubber, kunststoffen etc.


Om onzichtbaar glas en plexiglas te kunnen lijmen op diverse materialen bent u een speciale glaslijm nodig, de glaslijmen ook wel UV lijm genoemd harden uit door middel van UV licht (de zon of een lanp(je)
In ons assortiment vindt u alle materialen om onzichtbaar glas te kunnen lijmen op o.a. metaal, rubber, hout, beton, porselein, keramiek enzovoorts.

Kristal kunt u ook lijmen met de glaslijm maar de speciale kristallijm is iets meer geschikt omdat het een dunnere lijm is als de glaslijm van MESA.

Voordat u glas gaat lijmen is het belangrijk oude lijmresten te verwijderen en het materiaal glas, plexiglas, metaal, kristal, rubber etc. goed te ontvetten, aanbevolen wordt MESA ontvetter of bij harde materialen pure aceton, verkrijgbaar bij elke drogist.
Hoe gaat glas lijmen in zijn werk?
 

De glaslijm/plexiglaslijm hard niet uit zonder UV licht:

Het beste is rustig de lijm op te brengen, de materialen op de goede plaats aan te brengen en dan pas met een UV lamp(je) erop te gaan schijnen of het dan in de zon te houden. (LET OP MESA glaslijm en kristallijm hard uit met zonlicht dit geld lang niet voor ALLE glaslijmen/kristallijmen)!

Hoe groter het UV licht oppervlak hoe sneller de glaslijm/plexiglaslijm of kristallijm uithard, dus een led lampje van 9 led' s doet er niet alleen langer over maar kan ook een kleiner oppervlak goed lijmen.
Wilt u glaslijm of kristallijm gebruiken houd u dan rekening emt het volgende, een ledlampje van 9 led' s zal ongeveer 2 cm2 goed uitharden, een 51 led' s lamp zal ongeveer 10 cm2 glaslijm goed uit laten harden en een UV lamp professioneel ongeveer 50 cm2
Dus wilt u verantwoord en onzzichtbaar glas limen? Gebruik de MESA glaslijm/UV lijm en laat het uitharden met behulp van de son (ongeveer 15 minuten) of een uv lamp(je) (ongeveer 4 minuten)

Onzichtbaar glaslijmen en plexiglaslijmen is dus zeer wel mogelijk, MESA glaslijmen garanderen u een geweldig resultaat, geen witte waas, 100% doorzichtig zoals glas.

Koop nu je glaslijm professioneel 20 gram voor € 19,99

Mocht u nog vragen hebben over onzichtbaar glaslijmen, plexiglaslijmen of wilt u glaslijm kopen? Onder het kopje industrielijmen vindt u de diverse soorten/verpakkingen bij hulpmiddelen vindt u de diverse UV lampjes om uw glas of kristal goed en verantwoord te lijmen.