Kneedbaar staal kopen

Kneedbaar staal kopen

Wist u dat u bij AllesLijm.nl terecht kunt voor meer dan lijm alleen? Bij ons bent u namelijk ook op het juiste adres wanneer u kneedbaar staal wilt kopen. Kneedbaar staal is ideaal voor het afdichten van alle staalsoorten, zoals: gietijzer en blik maar ook voor diverse reparaties in en om uw huis en voor uw auto, boot en/of caravan. Het is uitermate geschikt voor het afdichten van lekkende waterbuizen, radiatoren en meer. Bij AllesLijm koopt u kneedbaar staal van top kwaliteit voor een goedkope prijs ook is het kneedbaar staal hittebestendig.

Over AllesLijm.nl

AllesLijm.nl is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen en meer. In onze webshop koopt u kneedbaar staal van hoge kwaliteit voor een lage prijs: het is het ideale middel voor het dicht maken van bijvoorbeeld scheuren in metaal, steen,beton, hout, kreramiek, porselein en diverse kunststoffen. Kortom: een product dat multifunctioneel is en u dus wel in huis moet hebben!

Bij AllesLijm streven wij naar een uitstekende service: binnen Nederland betaald u geen verzendkosten en krijgt u uw bestelling de volgende dag al in huis (mits u voor 16.00 uur besteld en betaald heeft). Daarbij krijgt u op al onze producten tot 12 maanden garantie én zijn alle betaalmogelijkheden gratis (ook betalen d.m.v. Paypal).

Waar gebruik je kneedbaar staal voor?

Kneedbaar staal is multifunctioneel: het is een krachtig middel dat geschikt is voor verschillende doeleinden. Kneedbaar staal van Alleslijm.nl is geschikt voor het afdichten van alle staalsoorten en is bestand tegen olie, benzine en allerlei chemische vloeistoffen en is hittebestendig. U kunt kneedbaar staal gebruiken voor onder andere:

  • Het opvullen van gaten in een waterleiding, oliecarter, motorblokken, accubakken, benzinetank, enz.
  • Het opvullen van verkeerd of te groot geboorde gaten, in o.a. hout steen, beton.
  • Het opvullen van uitgelubberde gaten (b.v. bouten in het motorblok).
  • Het afdichten van radiatoren (in huis en in de auto).
  • Het opvullen van gaten in de carrosserie van een auto, boot of caravan.

U hoeft de leidingen, oliecarter, radiatoren niet leeg te halen, het kneedbaar staal van MESA is ook onderwater en op natte delen te gebruiken! Let er wel op: kneedbaar staal is niet geschikt voor polyetheyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Wilt u kneedbaar staal kopen

Heeft u interesse in het kopen van kneedbaarstaal? Ga dan vandaag nog naar onze webshop om kneedbaar staal te kopen. Wanneer u vandaag bestelt voor 16.00 uur dan heeft u het product morgen al in huis! In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week diverse producten kopen voor al uw lijmproblemen en aanverwante klussen m.b.t. tot lijm en afdichten van materialen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur.