Kneedbaar staal 54 gram, Kneedbaarstaal is uitermate geschikt voor het dichten van gaten, naden, kieren in o.a. waterleiding maar ook ook voor het opvullen van gaten in kunststoffen, motorblokken, hout enz. Kneedbaar staal is grijs van kleur.

Kneedbaar staal 54 gram, Kneedbaarstaal is uitermate geschikt voor het dichten van gaten, naden, kieren in o.a. waterleiding maar ook ook voor het opvullen van gaten in kunststoffen, motorblokken, hout enz. Kneedbaar staal is grijs van kleur.

24,98

(2 klantbeoordelingen)

Korting per hoeveelheid

Aantal2 -45 -89 +
Prijs22,4820,7318,74
Wissen

Klanten kochten ook

+
Prijs:   30,93

Beschrijving

MESA Kneedbaar Staal:

Dit hebben wij zo laten maken dat het super gemakkelijk te verwerken is, en ideaal is voor het afdichten en lijmen van alle staalsoorten zoals gietijzer, blik maar ook voor reparaties in en om het huis, schuur, auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek, porselein en diverse kunststoffen. Ook is Kneedbaar staal het ideale middel voor het dicht maken van verkeerd of uitgesleten gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in gegoten metalen.
Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Het kneedbare staal is bestand tegen olie, benzine, allerlei chemische vloeistoffen.

Gebruiksaanwijzing:

De te gebruiken hoeveelheid kneedbaar staal afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal handwarm wordt, aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is uitgehard, na 2 uur uitharding is schuren en boren mogelijk. MESA Kneedbaar staal is ook onder water aan te brengen dus ook ideaal voor gaten als het onder water of op vochtige plekken gebruikt wordt, u hoeft dus ook uw radiator niet leeg te halen.

Temperatuurbestendigheid van – 100 ºC tot ongeveer + 300 ºC , waarbij u rekening moet houden dat bij een temperatuur van plus minus tussen +180 en 300 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en licht kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen geen probleem.

Waar wordt kneedbaar staal het meest voor gebruikt:

* Het opvullen van gaten in een waterleiding, oliecarter, motorblokken, accubakken, benzinetank…
* Het opvullen van verkeerd of te groot geboorde gaten. Ino.a. hout,steen, beton. Het afdichten van radiatoren (in huis en in de auto).
* Het opvullen van gaten in de carrosserie van een auto, boot of caravan. U hoeft de leidingen, oliecarter, etc. niet leeg te halen.
* Het lijmen van alle soorten metalen onderling maar ook op beton, hout, kunststoffen etc.
* Kneedbaar staal van MESA hecht ook perfect op PE/PP (de harde soorten) Denk aan buitenspiegels v/d auto, bumpers etc.
* Het kneedbare staal van MESA is ook onderwater en op natte delen te gebruiken!

Extra informatie

Gewicht0.00000000 kg
Inhoud

115 gram, 56 gram

2 beoordelingen voor Kneedbaar staal 54 gram, Kneedbaarstaal is uitermate geschikt voor het dichten van gaten, naden, kieren in o.a. waterleiding maar ook ook voor het opvullen van gaten in kunststoffen, motorblokken, hout enz. Kneedbaar staal is grijs van kleur.

  1. Dirk v. (geverifieerde eigenaar)

    Goed te verwerken , nu nog afwachten op het resultaat, het zou een goede plensbui moeten doen, dan zie ik het

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *