Kneedbaar aluminium 54 gram. Kneedbaar aluminium is Ideaal voor het opvullen van uitgelubberde gaten in een motorblok of benzinetanks en voor het lijmen van aluminium op allerhande materialen.

Kneedbaar aluminium 54 gram. Kneedbaar aluminium is Ideaal voor het opvullen van uitgelubberde gaten in een motorblok of benzinetanks en voor het lijmen van aluminium op allerhande materialen.

15,98

(1 klantbeoordeling)

Korting per hoeveelheid

Aantal2 -45 -89 +
Prijs14,3813,2611,99
Wissen

Klanten kochten ook

+
Prijs:   21,93

Beschrijving

MESA Kneedbaar aluminium:

Het Kneedbaar Aluminium van MESA hebben wij zo laten maken dat het super gemakkelijk te verwerken is, en ideaal is voor het afdichten van alle staalsoorten zoals aluminium en legeringen (rvs, gegalvaniseerd metaal), voor in en om de auto, boot en caravan, zoals lekkende radiatoren, maar ook uit gelubberde gaten in het motorblok, benzinetank etc., ook ideaal voor verkeerd (te groot) geboorde gaten. Ook is Kneedbaar aluminium het ideale middel voor het dicht maken van verkeerd of uitgesleten gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in aluminium en rvs. Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E. Het kneedbare aluminium is bestand tegen olie, benzine, allerlei chemische vloeistoffen.

Gebruiksaanwijzing:

De te gebruiken hoeveelheid afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal handwarm wordt, aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is uitgehard, na 2 uur uitharding is schuren en boren mogelijk. MESA Kneedbaar aluminium is ook onder water aan te brengen dus u hoeft b.v. de radiator niet geheel leeg te laten lopen.
Temperatuurbestendigheid van – 100 ºC tot ongeveer + 300 ºC , waarbij u rekening moet houden dat bij een temperatuur van plus minus tussen +180 en 300 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en licht kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen geen probleem.

Waar wordt kneedbaar staal het meest voor gebruikt:

Het opvullen van gaten in een oliecarter, motorblokken, accubakken, benzinetank….
Het opvullen van verkeerd of te groot geboorde gaten.
Het opvullen van uit gelubberde gaten (b.v. bouten in het motorblok). Het afdichten van radiatoren (in huis en in de auto).
Het opvullen van gaten in de carrosserie van een auto, boot of caravan.
Het kneedbaar aluminium is licht wit/grijs van kleur U hoeft de leidingen, oliecarter, radiatoren niet leeg te halen.
Het kneedbare aluminium van MESA is ook onderwater en op natte delen te gebruiken!

Extra informatie

Gewicht0.00000000 kg
Inhoud

115 gram, 56 gram

1 beoordeling voor Kneedbaar aluminium 54 gram. Kneedbaar aluminium is Ideaal voor het opvullen van uitgelubberde gaten in een motorblok of benzinetanks en voor het lijmen van aluminium op allerhande materialen.

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *