Secondelijm / industrielijm

De sterkste secondelijm / industrielijm hier verkrijgbaar.

Hier vindt u een overzicht van alle soorten secondelijm / industrielijm die wij in ons assortiment hebben.

Bestellingen boven de € 35,00 worden gratis verzonden, onder de € 35,00 slechts € 1,90 verzendkosten.
Pakketje volgen? Tracktrace €3,95 boven de €49,00 gratis.

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Klein van buiten, groot en sterk van binnen!

Snel te hulp

Je kent het wel, je bent druk bezig, en er gaat iets fout, een ongelukje, en ja hoor het is gebroken. Niet lang geleden stapte ik op zolder op een stukje speelgoed van mijn zoontje bijvoorbeeld. En wat kun je dan nog doen? Want precies dat speelgoed had hij nou juist nodig. Gelukkig zijn wij niet te stoppen met de hulp van industrielijm.

Persoonlijk geloof ik dat elk huishouden het wel gebruikt. Over het algemeen spreken mensen van secondelijm. Deze lijmsoort wordt veel ingezet, zowel thuis alsook bij professioneel gebruik. En iedereen die het wel eens aan zijn vingers heeft gehad is dan waarschijnlijk ook snel duidelijk geworden waarom je veilig moet werken met zulke industrielijm. Voor mij bleek het voor de zoveelste keer het reddingsmiddel van de dag, en mijn zoontje kon al vrij kort daarna verder spelen.

Breed inzetbaar

Hoe komt het dat wij secondelijm voor zo veel toepassingen kunnen gebruiken? Simpel gezegd: vocht. Hoe dat dan? De lijmverbinding komt op gang wanneer de lijmvloeistof in contact komt met vocht. En dat zit overal in de lucht. Ook zit er altijd wel vocht op je huid, daarom wordt er het advies gegeven om contact met de huid te vermijden. Dit proces noemen we polymerisatie. Wij gebruiken het om in enkele seconden een lijm verbinding te maken. Er is een “gewone” secondelijm een industrielijm en nieuw is de 2k secondelijm.

Snel droog

Daarom wordt het ook wel superlijm genoemd, want doordat het werkelijk super snel opdroogt en dingen weer hecht, zijn die spullen ook weer snel klaar voor gebruik. Dus of je nu de held van de dag moet worden voor je kinderen of door iets van metaal, plastic, rubber of hout te repareren na een onfortuinlijk incidentje, of je weet niet meer hoe je iets moet oplossen op je hobbytafel. Alleslijm.nl heeft voor u altijd het beste antwoord.

Foutje bedankt?

Met een krachtig hulpmiddel zoals dit soort lijm, wat doe je dan als je het verkeerde probeert te plakken? Of anders gezegd: wat kun je doen als je er wat van morst? Het zal je verassen dat het makkelijk wordt gemaakt met lijmverwijderaar. En je weet nooit wanneer deze van pas zal komen, dus misschien even kijken of je wel genoeg voorraad hebt? Uiteraard is dit ook bij ons te koop. En hiermee verwijder je lijm eenvoudig zonder dat je het contactoppervlak zult beschadigen. Kortom, foutjes zijn net zo snel opgelost als dat de lijm uithardt.

Waar koop je de beste industrielijm?

Op verschillende plaatsen kun je diverse van deze lijmsoort kopen. Zijn ze allemaal even goed? Is er verschil tussen de merken? Kan ik niet gewoon de goedkoopste halen? De eigenschappen van secondelijm en industrielijm zit vooral in de zuiverheid. Een zuivere lijmsoort (industrielijm) zal niet uitdrogen, als je deze tenminste in de originele verpakking bewaart. Een zuivere industrielijm zal goed aanhechten op vele verschillende soorten materialen, ook zal het in de loop der tijd sterk blijven en niet loslaten.

Wie helpt mij om de juiste te vinden?

Bij www.alleslijm.nl staan wij voor u klaar per mail, telefonisch of via WhatsApp. Kijk even hoeveel je nodig hebt, laat het ons weten, en wij maken het in orde.