Industrielijm Dik 28 gram een vullende lijm voor beton, hout, gips, kunststoffen, rubbers maar ook leder, etc.

Industrielijm Dik 28 gram een vullende lijm voor beton, hout, gips, kunststoffen, rubbers maar ook leder, etc.

Industrielijm Dik 28 gram een vullende lijm voor beton, hout, gips, kunststoffen, rubbers maar ook leder, etc.

MESA Industriekrachtlijm dik 28 gram.

De MESA Industriekrachtlijm lijmt niet alleen goed snel (10-90 seconden) en exreem sterk maar ook glashelder en vult op tot ongeveer 1 mm, het verbindt in enkele seconden gelijke en ongelijke materialen onderling zoals leer, rubber, ijzer, messing, hout, aardewerk waaronder (o.a. keramiek, gips), rubber, PVC, ABS, glas, glad leder (geen nubuck hiervoor bent u de dikke industriekrachtlijm nodig), de meeste kunststoffen enzovoorts. De MESA Industriekrachtlijm dik is bestand tegen vochtige ruimte's, oliehoudende producten, benzine, alcohol en invloeden van temperaturen van ongeveer - 80 tot + 80 graden Celsius. Het gebruik is uiterst voordelig: 1 gram levert circa 30 druppels op, de te verlijmen delen hoeven niet perfect te sluiten. Voor een ijzersterke verbinding van aluminium met andere materialen of aluminium op aluminium kunt u het beste de SUPER+ gebruiken, is blijvend flexibel, de super+ is natuurlijk ook zeer geschikt net als de industriekrachtlijm dun/dik voor rubber, metalen, pvc, abs, gietijzer, kunststoffen, hout keramiek, aardewerk etc.
MESA industrielijm dik heeft omdat de lijm wat dikker is als de dunne lijm iets meer "body" en is daardoor sterker als er gelijmd wordt. 

Houdbaarheid:
MESA Industriekrachtlijm dik dient in de diepvries bewaard te worden (bevriest niet) voordat U het gebruiken gaat dient het eerst op kamertemperatuur gebracht te worden.(30 minuten buiten de diepvries op kamertemperatuur laten komen ZONDER de dop eraf te halen!)

Gebruiksaanwijzing: MESA Industriekrachtlijm dik:
Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen delen Ontvetten met de MESAOntvetter, Aceton of Alcohol.

Nooit met Wasbenzine,Thinner of Spiritus! Aan 1 zijde de MESA industriekrachtlijm (liefst dun) aanbrengen (hoe dunner de lijm wordt aangebracht hoe sneller het droogt) 1 druppel per cm2 en de delen 10 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon,piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de MESA PE/PP primer voorbehandeld is. Verkeerd? Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen. Meest populair bij de particuliere gebruiker:
Schoenen lijmen (ook nubuck)
Diverse verlijmingen van o.a. rubber, metaal, kunststof, keramiek pvc, plexiglas onderling.
Hobby, modelbouw, op de camping in en om het huis. Beton, steen, marmer lijmen Meest populair in de industrie: Transportbanden Aanhangwagenzeil, vrachtwagenzeilen. Diverse verlijmingen van hout, aan metaal of beton.
plexiglas en lexaan display's.

12 maand garantie op uitdrogen in de verpakking!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Model: 112 Industrielijm dik 28gram
  • Beschikbaarheid: 162
  • €16,35
  • Excl. BTW: €13,51
  • 2 of meer €13,00
  • 5 of meer €12,00

Tags: industrielijm, dik, 28, gram een, vullende, voor, beton, hout, gips, kunststoffen, rubbers, maar, ook, leder, etc.