aardewerk lijmen? de Mesa industrielijm dik 50 gram
Industrielijm DIK 50 gram, vullende secondelijm tot 1 mm. Ook voor poreuze materialen.

Industrielijm DIK 50 gram, vullende secondelijm tot 1 mm. Ook voor poreuze materialen.

21,95

(2 customer reviews)

Korting per hoeveelheid

Aantal 2 -4 5 -8 9 +
Prijs 19,76 18,22 16,46

23 op voorraad

Klanten kochten ook

aardewerk lijmen? de Mesa industrielijm dik 50 gram + Doseernaaldjes + Ontvetter lijm
Prijs voor combikoop:   36,85

Beschrijving

MESA Industriekrachtlijm dik 50 gram.

De MESA Industriekrachtlijm lijmt niet alleen goed snel (10-90 seconden) en extreem sterk maar ook glashelder en vult op tot ongeveer 1 mm, het verbindt in enkele seconden gelijke en ongelijke materialen onderling zoals leer, rubber, ijzer, messing, hout, aardewerk waaronder (o.a. keramiek, gips), rubber, pvc, ABS, glas, glad leder (geen nubuck hiervoor bent u de dikke industriekrachtlijm nodig), de meeste kunststoffen enzovoorts. De MESA Industriekrachtlijm dik is bestand tegen vochtige ruimtes, oliehoudende producten, benzine, alcohol en invloeden van temperaturen van ongeveer – 80 tot + 80 graden Celsius.

Het gebruik is uiterst voordelig: 1 gram levert circa 30 druppels op, de te verlijmen delen hoeven niet perfect te sluiten. Voor een ijzersterke verbinding van aluminium met andere materialen of aluminium op aluminium kunt u het beste de súper+ gebruiken, is blijvend flexibel, de super+ is natuurlijk ook zeer geschikt net als de industriekrachtlijm dun/dik voor rubber, metalen, pvc, abs, gietijzer, kunststoffen, hout keramiek, aardewerk etc.
MESA-industrielijm dik heeft omdat de lijm wat dikker is als de dunne lijm iets meer “body”.  Hij is daardoor sterker als er gelijmd wordt.

Houdbaarheid:

MESA Industriekrachtlijm dik dient in de diepvries bewaard te worden (bevriest niet). De lijm dient voor gebruik eerst op kamertemperatuur gebracht te worden. (30 minuten buiten de diepvries op kamertemperatuur laten komen zónder de dop eraf te halen!)

Gebruiksaanwijzing: MESA Industriekrachtlijm dik:

Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen delen Ontvetten met de MESA Ontvetter, Aceton of Alcohol.
Nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus! Aan 1 zijde de MESA-industriekrachtlijm (liefst dun) aanbrengen (hoe dunner de lijm wordt aangebracht hoe sneller het droogt). Ongeveer 1 druppel per cm2 en de delen 10 seconden tegen elkaar aanhouden. Vervolgens 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de MESA PE/PP-primer voorbehandeld is. Verkeerd? Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.

Meest populair bij de particuliere gebruiker:

Schoenen lijmen (ook nubuck)
Diverse verlijmingen van o.a. rubber, metaal, kunststof, keramiek pvc, plexiglas onderling.
Hobby, modelbouw, op de camping in en om het huis. Beton, steen, marmer lijmen Meest populair in de industrie: Transportbanden Aanhangwagenzeil, vrachtwagenzeilen. Diverse verlijmingen van hout, aan metaal of beton.
plexiglas en lexaan displays.

12 maand garantie op uitdrogen in de verpakking!

Extra informatie

Gewicht 0.00000000 kg

2 reviews for Industrielijm DIK 50 gram, vullende secondelijm tot 1 mm. Ook voor poreuze materialen.

  1. Chris van de kam (geverifieerde eigenaar)

    Hele fijne lijm. eerste potje is bijna leeg dus alvast de 2e besteld.
    Fijne viscositeit. “normale”seconde lijm vind ik altijd te dun waardoor je hele werkstuk onder zit.
    Ideaal spul dit!

  2. Chris van de kam (geverifieerde eigenaar)

    Super fijne lijm. Ik heb een hekel aan die superdunne lijm die overaf overheen vloeit. deze is perfect van viscositeit!!

Voeg een beoordeling toe