Industrielijm 10 gram een universele “alles” lijm voor kunststof, leder, lexaan, pvc, metalen, rubber etc.

Industrielijm 10 gram een universele “alles” lijm voor kunststof, leder, lexaan, pvc, metalen, rubber etc.

9,98

Korting per hoeveelheid

Aantal2 -45 -89 +
Prijs8,988,287,49

65 op voorraad

Beschrijving

MESA Industriekrachtlijm dun 10 gram

MESA Industriekrachtlijm lijmt niet alleen goed snel en extreem sterk maar ook glashelder, het verbindt in enkele seconden gelijke en ongelijke materialen onderling zoals leer, rubber, ijzer, messing, hout, aardewerk waaronder (o.a. keramiek, gips), rubber, PVC, ABS, glas, glad leder (geen nubuck hiervoor bent u de dikke industriekrachtlijm nodig), de meeste kunststoffen enzovoorts.

De MESA Industriekrachtlijm is bestand tegen vochtige ruimtes, oliehoudende producten, benzine, alcohol en invloeden van temperaturen van ongeveer – 80 tot + 80 graden Celsius. Het gebruik is uiterst voordelig: 1 gram levert circa 50 druppels op, de te verlijmen delen moeten perfect sluiten (indien dit niet sluit is de industriekrachtlijm dik de oplossing).
Voor een ijzersterke verbinding van aluminium met andere materialen of aluminium op aluminium kunt u het beste de SUPER+ gebruiken, is blijvend flexibel, de super+ is natuurlijk ook zeer geschikt net als de industriekrachtlijm dun/dik voor rubber, metalen, pvc, abs, gietijzer, kunststoffen, hout keramiek, aardewerk etc.

Houdbaarheid:

MESA Industriekrachtlijm dient in de diepvries bewaard te worden (bevriest niet) voordat U het gebruiken gaat dient het eerst op kamertemperatuur gebracht te worden.(30 minuten buiten de diepvries op kamertemperatuur laten komen ZONDER de dop eraf te halen!)

Gebruiksaanwijzing:

MESA Industriekrachtlijm:
Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen delen ontvetten met mesa ontvetter of Aceton,  nooit met Wasbenzine, Thinner of Spiritus!

Aan 1 zijde de MESA industriekrachtlijm DUN aanbrengen 1 druppel per cm2 en de delen 2 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met deMESA PE/PP-primer voorbehandeld is.
Verkeerd? Eerst de oude lijm verwijderen met de MESA Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.

Meest populair bij de particuliere gebruiker:

* Schoenen lijmen
* Alle soorten speelgoed
* Diverse verlijmingen van o.a. rubber, metaal, kunststof, keramiek pvc, plexiglas onderling.
* Hobby, modelbouw, op de camping in en om het huis.

Meest populair in de industrie:

* Transportbanden
* Aanhangwagenzeil, vrachtwagenzeilen.
* Diverse verlijmingen van metaal (als borging)
* plexiglas displays

12 maand garantie op uitdrogen in de verpakking!

Extra informatie

Gewicht0.00000000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industrielijm 10 gram een universele “alles” lijm voor kunststof, leder, lexaan, pvc, metalen, rubber etc.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *