Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Lijmwinkel van Mesaproducts (alleslijm)

0 product(en) - €0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Lijm hulpmiddelen

 

Lijm hulpmiddelen

Welkom in de webshop van AllesLijm.nl! Heeft u een lijmproduct aangeschaft, maar wilt u daar ook graag wat hulpmiddelen bij zoals lijmverwijderaar of een primer? Dan hoeft u niet verder te zoeken: bij AllesLijm.nl bent u ook op de juiste plek voor allerlei handige lijmtoebehoren zodat uw lijmklussen nog eenvoudiger uit te voeren zijn!

Bekijk onze lijm hulpmiddelen

In onze webshop vindt u een breed assortiment aan hulpmiddelen voor het eenvoudiger maken van uw lijmklussen. Wat dacht u van een handige ontvetter, zodat de lijm beter hecht? Of doseernaaldjes waarmee u nog preciezer de lijm op kleine items kunt aanbrengen. Ook voor het sneller uitharden van de lijm hebben wij de juiste hulpmiddelen: bijvoorbeeld een professionele UV lamp of een zaklampje met UV lamp zodat u ook zonder zonlicht de lijm snel kan laten uitharden. Maar er is meer: bent u benieuwd naar wat voor hulpmiddelen u nog meer kunt bestellen in onze webshop? Bekijk dan hieronder het assortiment en maak uw lijmklus eenvoudiger met onze lijmhulpmiddelen!

UV zaklampje voor het uitharden van glaslijm UV lijmen en Kristallijm, ook als er geen zonlicht is of die is te zwak kunt u met dit lampje toch eenvoudig de lijmen verwerken.
UV zaklamp 51 Led's voor Glas en Kristal lijm voor het snel laten uitharden van de lijmen, 51 led' s voor een snelle goede uitharding.
Mesa PE/PP/POM primer 10 ml, deze primer kan samen met MESA industrielijmen pe,pp,pom lijmen, de primer werkt ook met de meeste gewone secondelijmen.
Lijmverwijderaar 20ML voor het verwijderen van secondelijmen die al uitgehard zijn, op o.a. kleding, kunststoffen, gelakte materialen enz. Deze lijmverwijderaar is ook geschikt voor het oplossen van secondelijmen.
Activator 10ML Deze activator is om seconde/industrielijmen sneller te laten uitharden, ook maakt het de lijm wat vullend zodat u ook met gewone lijm kleine deeltjes kunt opvullen, denk b.v. aan modelbouw.
Filler (vulmiddel) Mesa 20ML. O.a. om gaten op te vullen in hout, steen, kunststoffen. * Lijmoppervlaktes te verstevigen. * Bouten met speling om de speling weg te nemen d.m.v. vulstof tussen de bout en het gat te laten lopen
Vulmiddel, filler 50ML. O.a. Gaten op te vullen in hout, steen, kunststoffen. * Lijmoppervlaktes te verstevigen. * Bouten met speling om de speling weg te nemen d.m.v. vulstof tussen de bout en het gat te laten lopen
Ontvetter 20ML voor lijm. Voordat u gaat lijmen moeten de materialen goed vrij zijn van vetten, olie etc. Deze ontvetter tast nooit uw materialen aan!
Ontvetter 50ML voor lijmen. Ontvetter 50ML voor lijm. Voordat u gaat lijmen moeten de materialen goed vrij zijn van vetten, olie etc. Deze ontvetter tast nooit uw materialen aan!
Doseernaaldjes 2 stuks voor het doseren van lijm. Deze speciale naaldjes zijn er om erg secuur een heel klein druppeltje lijm op de juiste plaats te brengen zodat u eenvoudig secuur en goed kunt lijmen.
Doseernaaldjes voor lijm 5 stuks. Doseernaaldjes 5 stuks voor het doseren van lijm. Deze naaldjes zijn speciale naaldjes om erg secuur een heel klein druppeltje lijm op de juiste plaats te brengen zodat u eenvoudig secuur en goed kunt lijmen.