Glaslijm kopen

 

Glaslijm

Wanneer u op zoek bent naar een online aanbieder van glaslijm, kies dan voor AllesLijm.nl! AllesLijm is de eerste webwinkel (sinds 1996) die in Nederland secondelijm en andere soorten lijmen verkoopt. Bij ons bent u op het juiste adres voor lijmoplossingen voor allerlei soorten lijmproblemen en bieden dan ook een compleet assortiment aan kwaliteitslijm. Dus ook wanneer u glaslijm wilt kopen voor bijvoorbeeld het lijmen van glas op glas, kristal, plexiglas of lexaan. Onze glaslijmen zijn geschikt voor echt alle materialen, mits er tenminste aan één zijde zonlicht bij kan komen. Bij AllesLijm bestelt u lijm van de hoogste kwaliteit voor een zeer lage prijs.

Over onze glaslijmen

Onze glaslijm is een ontzettend sterk product dat nooit meer loslaat. Daarom is onze glaslijm uitermate geschikt voor vele doeleinden zoals glazen tafels vastlijmen aan stalen poten en bijvoorbeeld de reparatie van uw autoverlichting. Deze glaslijm is te gebruiken voor alle producten waar tenminste één zijde lichtdoorlatend is: de lijm hard namelijk uit wanner het in aanraking komt met de zon of met UV licht van een lamp. Deze speciale UV lampen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Voordelen AllesLijm.nl

In onze webshop kunt u terecht voor alle soorten lijmproblemen. Wij hebben naast lijmoplossingen voor glas, ook lijmen voor o.a. rubber, metaal, glas, keramiek, aardewerk, pvc, en ook voor verschillende materialen onderling. Van gewone glaslijm als secondelijm tot specialistische lijmsoorten zoals industrielijm, zilverlijm (stroomgeleidende lijmen), kristal lijm, kneedbaar staal, etc bent u bij ons in goede handen. Bestellen bij AllesLijm heeft meer voordelen:

  • Geen verzendkosten binnen Nederland (en slechts 2 euro in Duitsland en België)
  • Alle betalingsmogelijkheden zijn gratis (ook Paypal!)
  • Voor 16.00 uur besteld en betaald: de volgende dag al in huis
  • U krijgt tot 12 maanden garantie op de lijm

Koop je glaslijm vandaag nog!

Op zoek naar glaslijm van kwaliteit? In onze webshop kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw glaslijm kopen. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen: wij beantwoorden deze altijd binnen 12 uur.